Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nincs lelkiismeret furdalásom ha megcsaltam? 19 eves vagyoj, 15 eves korom ota vagyunk egyutt a baratnommel, amikor 1 eve voltunk egyutt csokololztam egy lwnnyal es hetekig lelkiismeret furdalasom volt. Most pedig lefekudtem egy masikkal?
Es szinte semmi nincsen.
Mar egy ideje gondolkodok rajta hogy szakítani szeretnék.
Mert mar nem igazan erzek szerelmet.
Lehet hogy ez áll a háttérben?
Vwgy valami mentalis problemam lehet?
Egyaltalan nem keresek mentséget
Tudom h rossz amit tettem.
De az is biztos hogy pl a szexualis eletunkmar nincs rensben egy ideje...
Es ez pl miatta van
Akkor még a megcsalás előtt lehetett volna benned annyi, hogy előtte szakítasz vele, nem pedig megcsalod.
Lol.. Még ő a hibás, hogy megcsaltad.. Szánalmas vagy. Szakíthattál is volna vele, de gerinctelen, lelketlen, önző vagy.
Szakítani azert nem szakítottam meg vele, mert mindenkeppen szenelyes szeretném.
De az elmúlt idoszakban egyaltalan nem volt lehetosegunk talalkozni.
Szerintem telefonon szakítani nagyobb onzoseg
Azert nem igaz amit mondasz, mert nem volt betervezve hogy megcsalom...
Es mint írtam tudom h hibasztam es h ezt most elcsesztem.
Es kifejezetten zavar hkgy nincs lelkiismeret furdalasom.
A kerdes lenyege az lenne higy kideritsem ez annak e a jele hogy biztosan szakitanom kell-e?
,,nem volt betervezve, hogy megcsalom"....xDDD
Kérdésedre a válasz: Igen, pontosabban ez annak a jele, hogy ki leszel b*szva, ne gondold, hogy ez mostantól egy másodpercig is a te döntésed lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!