Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nincs lelkiismeret furdalásom ha megcsaltam? 19 eves vagyoj, 15 eves korom ota vagyunk egyutt a baratnommel, amikor 1 eve voltunk egyutt csokololztam egy lwnnyal es hetekig lelkiismeret furdalasom volt. Most pedig lefekudtem egy masikkal?
Es szinte semmi nincsen.
Mar egy ideje gondolkodok rajta hogy szakítani szeretnék.
Mert mar nem igazan erzek szerelmet.
Lehet hogy ez áll a háttérben?
Vwgy valami mentalis problemam lehet?
"Legalább annyival megtisztelhetnék egymást a felek egy kapcsolatban, hogy nem megcsalják egymást, ha valami nem működik, hanem véget vetnek neki aztán mindenki azzal fekszik össze, akivel akar."
Ezt mindkét nemre gondoltam.
Nem az a baj, hogy proli vagy, hanem az, hogy még büszkén hangoztatod is.
Jajj istenem xD
16-os elhiszem, hogy próbáltál neki visszavágni, de attól még, hogy szavakba belekötsz még nem leszel okosabb. Annyira tipikus, amikor a buta emberek egy Wikipediás cikket linkelnek be, hogy megpróbálják a saját igazukat alátámasztani. Ember, azt az oldalt mellesleg nem szakemberek kezelik, bárki létrehozhat egy ilyen oldalt...Ha a nőkről és férfiakról alkotott véleményedet is az onnan szerzett információkra alapozod, akkor mindent értünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!