Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek a lelkiismerete megszólalt az utolsó pillanatban, meggondolta magát, mert szereti a párját, annak hogy alakult a kapcsolata később?
Úgy, hogy a kísértés a mai napig megvan.
El lehet ezt nyomni? Vagy csak önámítás az arra hajlamosaknál?
Félreértesz! Nem szerettem volna féltékennyé tenni. Nagyon rossz volt hogy meg kellett bántanom. Azt szerettem volna ha ez lezárul,ha kiábrándul és ő továbblép... és így engem is elenged. Talán újra boldog tud lenni a párjával... nagyon remélem...
Nem igazán van más olyan közeg, ahol esetleg az új párommal láthatna, ha majd lesz/lenne.
Én nem akarom, hogy elengedjen. Azt szeretném elérni, hogy bánja meg, esetleg gondolja meg magát, anélkül, hogy nyomulnék.
Mondjuk azzal meg lehet ő érezné hülyén magát. Először igen, aztán nem, majd megint igen.
Nehéz mindenesetre. :/
Attól függ miben akarsz hinni.
Úgy gondolom,hogy ha valódi érzelmek voltak,azt nem kell magyarázni
De igen,van az a helyzet, amikor nincs happy end.
Ha van elég időd,akkor kivárod.
Vagy eltelik valamennyi idő és saját magadon is nevetsz, annyira idétlennek tűnik majd az egész.
Az idő eldönti...
Nemetorszagban elek. Nem hiszem, hogy felismernelek.
Engem erdekel mi törtent pontosan. Ha van kedved irj privatban. :-)
Nekem volt egy nagyon erős kísértés egy különleges helyzetben, aminek emberfeletti erővel ellenálltam, szolidaritásból. Mai napig úgy gondolom nem sok ember lett volna erre képes :D Elmondtam a páromnak, és lett belőle egy hullámvölgy, de visszakapaszkodtunk. Végül jóval később, egy másik kísértés már ennél is komolyabb volt és ott viszont már szakítottam. Első esetben is szakítottam volna ha nem csak az erős kémia van meg.
Második esetben viszont kémia plusz érzelmek is helyükön voltak, nem volt értelme már így a régi kapcsolatnak. Természetesen sokat tépelődtem, nem ment egyik pillanatról a másikra.
79-es,elég ha az egyikben vannak... Az a baj,amikor már gyereked
van, onnantól az ő életükkel is játszadozik az ember..
Nyilván megértem azt is amit érez a 78-as,de a tűzzel játszik.
Közös munkahely is elég durva, csoda hogy el tudja viselni a férj,
azok után hogy kiderült a vonzalom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!