Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnél beszélni a férjed volt szeretőjével?
Nézzünk egy klasszikus helyzetet. A férjed hónapokig/évekig félrelépett valakivel. Lebukott. Természetesen ilyenkor a férj állítja, hogy csak sz.x volt, nem jelentett semmit, csak téged szeret. Próbálja menteni a helyzetet, hogy legalább az egyik nő megmaradjon. Beszélsz a szeretővel is. Ő nagyobb eséllyel az igazat mondja, vagy kicsit el is túlozza, állítja a férjed nem szeret téged. Őt szereti, de neki már nem kell. Te persze a férjednek hiszel, adsz neki még egy esélyt, vagy visszafogadod, miután a szerető kidobta. Éltek tovább együtt, telnek-múlnak az évek, közös gyereketek(ha volt), már felnőtt. Ha volt veled ilyen, később szeretnél beszélni a szeretővel, amikor már nincs tétje? Akár azért, hogy a fejéhez vágd, mennyire nem jelentett a férjednek semmit, azóta is boldogan éltek? Vagy épp ellenkezőleg, rájöttél, hogy igaza volt, hiba volt visszafogadod?
Ha beszélnél, miért? Ha nem, miért nem?
9 Sok szeretőt ismerhetsz :)ű
Kérdező, én most szeretői oldalról válaszolnék.
Ex kapcsolatomnál elmondom mi lenne, ha felkeresne a neje.
Én nem árultam be, így nem is tenném soha. Megmenteném a seggét
Pedig lehet meg se érdemelné.
De én így léptem bele, tudtam mit vállaltam, szóval utólag sem teregetnék.
És tudom, hogy ha kettesben beszélnék az ex-szel, miről beszélnénk, és hogy ez nem , nagyon nem csak szexről szólt, de azt is tudom, hogy a feleségének, adott esetben a csillagokat is lehazudná.
Szóval ha felkeresne a neje én pont azt mondanám neki, ami hallani szeretne: hogy a férjének én egy jelentéktelen epizód voltam, egy nulla, akit ő dobott, mert annyira kiszórakozta magát.
Szóval egy szeretővel való beszélgetés után, nem lennél előrébb. Legalábbis nálam nem.
1. Sose fogadnám vissza azt aki megcsalt.
2. Olyan szintre nem süllyedek le, hogy egy szeretővel aki önmagát ennyire nem becsüli meg ( hogy egy házas ember ürítőedénye legyen), szóba álljak. Semmi mondanivalóm nincs neki. Szánalmas.
"hogy egy házas ember ürítőedénye legyen"
Csak nem bírtad ki 😂
Szerető voltam, a feleség amikor rájött az egyéves félrelépésre, hívogatott.
Sokszor, sok felületen el akart érni.
Védtem magam és a pasim, így soha nem válaszoltam.Én a pasival léptem szövetségre, amikor elkezdtük. Annak idején a feleség szintén ezzel a férfival állapodott meg vmiben. Kvázi a pasi az, aki erről, ha akar mesél, ha akar tagad.
Soha nem aláznám meg magam azzal- főleg évekkel később-hogy egy idegentől megkérdezzem mi volt x éve. Lehet h nem is emlékszik semmire.
19 Szeretőként mondom, hogy jól teszed ha nem veszed vissza. Nem jött neki össze most kúszna vissza. Nem tudnál meg újat a szeretőtől. Nem vált be, ennyi. Exed még ahhoz is gyáva, hogy felvállalja, hogy eztán egyedül én.
pfff
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!