Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Házasok, akik nem buktak be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasok, akik nem buktak be sosem?

Figyelt kérdés

Sokat olvasok itt és úgy látom, hogy akiknek véget ért a viszonyuk, mind azért tették, mert a szerető egy "lyuk" volt. (Nem én fogalmazok így!)

Előre jelzem, nem vagyok egyik oldalon, sem, pusztán kíváncsiság :)

Nincs olyan, hogy pont azért lesz vége egy viszonynak, mert a házas fél kezd többet érezni? De nem tud válni?

Ha van itt ilyen, kérdezném, hogy ti hogy tudtatok újból ugyanabban a párkapcsolatban maradni?

Nem tört össze végleg valami? Meg tudtátok javítani?

Jobb így az életed, hogy volt valaki, akit egy ideig szerettél, vagy most rosszabb?

Köszönöm előre is hogy írsz :)

2021. máj. 3. 11:26
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
És így fekszetek egymás mellett? Párod ezt tudja? Ha tudja ő miért nem mondj, hogy légy boldog mással?
2021. máj. 3. 17:22
 22/31 anonim ***** válasza:
Mit érzel ha ránézel? Mit jelent a “nem tudsz nőként tekinteni rá”?
2021. máj. 3. 17:58
 23/31 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nem indít be szexuálisan 🤷‍♂️ azt nem tudnám megmondani, hogy mit érzek pontosan. És nem a kinézete miatt, mert a szeretőm nem volt olyan csinos testileg, mint a párom 🤷‍♂️
2021. máj. 3. 18:16
 24/31 A kérdező kommentje:
De a szeretődet szereted és mégsem válsz el miatta? 🤨
2021. máj. 3. 18:28
 25/31 anonim ***** válasza:
Nem, és már le is írtam, hogy van pár milla indokon a maradásra 🤷‍♂️
2021. máj. 3. 18:32
 26/31 A kérdező kommentje:

Jaj bocsánat, nem tudtam hogy te vagy. De akkor te már túl vagy a szeretődön. És ezek szerint a feleségeden is :(

Hát szomorú, míg a hitel el nem választ

2021. máj. 3. 18:36
 27/31 anonim ***** válasza:
A szeretőmön még nem vagyok túl, csak nem vagyunk együtt 🤷‍♂️
2021. máj. 3. 18:38
 28/31 A kérdező kommentje:
Hát legyetek. Szerintem a hitel megvár :)
2021. máj. 3. 18:42
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Azért sajnos nem vár 🤷‍♂️
2021. máj. 3. 18:50
 30/31 anonim ***** válasza:
88%
29: hát, pedig az az igazság, hogy a hitel tényleg megvár, én is ebben a helyzetben voltam, egyáltalán nem volt egyszerű kilépni a házasságból, elég csúnya válás lett belőle, de végül megoldottuk, éhen sem halunk, fizetem a gyerektartást és a hitel felét, miközben már boldog vagyok az új kapcsolatomban, és az exfeleségem is ismerkedik már. Meg lehet oldani, ha az ember tényleg akarja, és nem, nem vagyok gazdag, nem keresek milliókat.
2021. máj. 4. 10:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!