Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok, akik nem buktak be sosem?
Sokat olvasok itt és úgy látom, hogy akiknek véget ért a viszonyuk, mind azért tették, mert a szerető egy "lyuk" volt. (Nem én fogalmazok így!)
Előre jelzem, nem vagyok egyik oldalon, sem, pusztán kíváncsiság :)
Nincs olyan, hogy pont azért lesz vége egy viszonynak, mert a házas fél kezd többet érezni? De nem tud válni?
Ha van itt ilyen, kérdezném, hogy ti hogy tudtatok újból ugyanabban a párkapcsolatban maradni?
Nem tört össze végleg valami? Meg tudtátok javítani?
Jobb így az életed, hogy volt valaki, akit egy ideig szerettél, vagy most rosszabb?
Köszönöm előre is hogy írsz :)
Bocsánat, nem bántani akartam senkit, csak az nagyon hosszú idő egy házasságban. :/
De akkor ilyenkor egy szerető után nem még jobban érzed, hogy nem jó a kapcsolat?
Nem megalázó egy férfinak/nőnek hogy a házastársa elutasítja? Vagy ilyenkor ez már kölcsönös?
Egy ágyban fekszetek és ennyi?
Én egyet nem értek. Rengeteg ilyen kihűlt házasságról olvasok, de közösségben egy rosszat sem látok, csak ha közelről megismerem őket.
Mármint nem látni rajtuk semmit
Úgy gondolom, hogy vannak olyan kapcsolatok, amelyek menthetőek. Ehhez azonban komoly önismeret, akarat, beismerés, és nem utolsó sorban kommunikáció kell a pároktól. Sokakból olykor ez hiányzik.
Él az a sztereotípia, hogy a rossz egy házasság egyik ismérve, ha ajtócsapkodás, meg ordibálás van. Sok esetben azonban rengeteg lappangó, megoldatlan probléma, feszültség van, ami az átlag szemlélő számára fel sem tűnik. Kifelé azt mutatják, mert sok esetben azt kell mutatni, hogy minden rendben. (lsd Facebook) Aztán a bizalmas barátok/barátnők vagy akár egy szerető tudja, hogy ez nem egészen így van...
Nekem volt bizalmas barát is, aki még nekem is hónapokig süketelt, majd egyszer megrogyott. Totál össze-vissza hazudott egy álom kapcsolatot, teljesen ledöbbentett. Ott mondjuk nagyon durva dolgok voltak már.
De egyetértek, mert legtöbb esetben olyan igazi néma gyilkos feszültség van a levegőben. Nincs durva vita, veszekedés, de a sérelmek azok el vannak téve. Vagy egyszerűen már rég kiábrándultak egymásból és így egyre érzékenyebbek a másik hülyeségeire.
Nem tudom, én annyira nem hiszek abban, hogy egy régóta nem működő kapcsolatot vissza lehet hozni szépre. Elviselhetőre talán, de felhőtlenre , szerelemmel egybekötve...
Irtó nehéz lehet úgy élni hogy szíved szerint mással lennél. Szerintem ez plusz egy anti-motiváció, hiszen azért egy új kapcsolat, új érzésekkel feltöltött és szerintem a legtöbb ember nem pszichopata, hogy tök mindegy neki kitöl kap ölelést , szerelmet, megértést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!