Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem megcsaló házasok, hogyan álltátok meg, és jól döntöttetek-e?
Mi volt, amiért egy kialakulóban lévő viszonynál még idejében pontot tettél a végére?
Rájöttél, hogy a párod szereted, vagy rájöttél, hogy túl sok lenne érzelmileg?
Megbántad, hogy elengedted a harmadikat, vagy egyből elfelejtetted?
(nem alkalmi dologra gondolok, hanem mikor valakivel megismerkedsz és már egy ideje kerülgetitek egymást, beszélgettek, tárgyra térnétek)
A félelem tett pontot a végére, nem én.
Megbántam hogy elengedtem. Szeretem,de már nincs bizalma bennem.
Megköszönöm, ha kifejtenéd. Te nő vagy, vagy férfi?
Mit jelent a félelem? Féltél, hogy nem tudod irányítani majd a helyzetet?
Honnan tudod, hogy nincs már bizalma benned?
Mind a kettő. Szeretem és becsülöm a páromat, és túl sok lett volna érzelmileg.
Nem bántam meg, de baromira hiányzik. Nem fogom elfelejteni, rengeteget gondolok rá :/
Nem házasság, de hosszú párkapcsolat. Tudtam, hogy szeretem a páromat, és láttam a potenciált a kapcsolatunkban. Talán féltem is mindent borítani, nem tudtam hogy kell.
Nem bántam meg, de nagyon nehezen léptem túl, és nem hiszem, hogy egyhamar el fogom felejteni.
Megkérdezhetem,hogy hol ismerkedtetek meg és meddig tartott? Mármint ez az ismerkedős , bizonytalan fázis.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!