Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt feleségek/férjek, hogy tudtatok túllépni?
Hogy sikerült túllépni a megcsaláson?
Nem zavart a tudat, hogy másfelé kezdtek érzései lenni a párodnak? Netán szerelmes lett?
Vagy ha semmilyen érzelem nem lett, akkor a tudat, hogy téged vajon mennyire szeret, ha olyannal csalt meg, aki iránt még csak nem is érez semmit, és ezért tett kockára mindent?
Mindenki igyekszik önigazolni. Nem tudom kinek probléma +1 emberre mosni, vagy főzni, és a "megcsalástól való rettegés" sem egy tipikus velejárója a párkapcsolatoknak. Szóval igen, szerintem is önigazolás.
Én arra próbáltam rávilágítani, hogy kisebb dolgokat (egy ruha, egy autó, egy lakás) sem dobunk el, ha egyszer "cserbenhagy" (elszakad, lerobban, beázik), hanem dolgozunk rajta kicsit. Egy pl. 20 éves kapcsolatnak sem kell feltétlenül végetvetni ilyen esetben. És pláne nem kellene látatlanban, pár mondat alapján másokat is erre buzdítani.
Biztos frusztráló lehet, ha te eldobtál egy kapcsolatot, másnak meg sikerül megoldani, és pl. egy múltbéli megcsalás ellenére is boldogságban élnek. De attól még a helyes tanács akkor is az, hogy beszéljék át, adjanak maguknak egy kis időt, és döntsenek azután. Semmi elhamarkodottság.
Ha a "bizalom oda, minden vitánál előjön", akkor te egyértelműen nem tudsz túllépni rajta. Gondolom nem a párod hozza fel minden vitánál, hanem te. Ezért neked muszáj elválnod.
Másnál meg nem jön elő minden vitánál, sőt esetleg rendszeres viták sincsenek, nekik nem muszáj elválni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!