Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt feleségek/férjek, hogy tudtatok túllépni?
Hogy sikerült túllépni a megcsaláson?
Nem zavart a tudat, hogy másfelé kezdtek érzései lenni a párodnak? Netán szerelmes lett?
Vagy ha semmilyen érzelem nem lett, akkor a tudat, hogy téged vajon mennyire szeret, ha olyannal csalt meg, aki iránt még csak nem is érez semmit, és ezért tett kockára mindent?
"Én nem azért szeretem a párom, mert "nem dugja másba a farkát"
Nos, én többek között azért is szeretem, mert nem kóstoltatja meg velem mások számomra taszító, baciktól hemzsegő pináját, amikor tudja, hogy mennyire undorodom ettől. Nem, a víz továbbra sem elég.
Jót hát van, aki szerint az szereti , tiszteli aki más nőkkel is lefekszik.
...
Nem tudom erre mit mondjak. Szerintem a szex igencsak intim dolog.
> Válással. Azóta sem találtam új kapcsolatot, de ki a francot érdekel, ha nyugodt így az életem.
Ez aztán bíztatóan hangzik... Képzelem mennyire "nyugodt" az életed.
>Nos, én többek között azért is szeretem, mert nem kóstoltatja meg velem mások számomra taszító, baciktól hemzsegő pináját, amikor tudja, hogy mennyire undorodom ettől.
Szóval óvszerben oké?
Miért ne lehetne nyugodt? Mi a problémád?
Szóval aki Facebookozik, régi zenét hallgat, az tuti megkeseredett?
Érdekes logika, pontozásodból ítélve, nem csak nekem magas
#34 Bizony jó pár egyedülálló barátunk van, aki kienegyensúlyozott életet él, ellenben az itt levő sok frusztrált, megcsalt párkapcsolatban élővel.
A világ márcsak ilyen érdekes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!