Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt feleségek/férjek, hogy tudtatok túllépni?
Hogy sikerült túllépni a megcsaláson?
Nem zavart a tudat, hogy másfelé kezdtek érzései lenni a párodnak? Netán szerelmes lett?
Vagy ha semmilyen érzelem nem lett, akkor a tudat, hogy téged vajon mennyire szeret, ha olyannal csalt meg, aki iránt még csak nem is érez semmit, és ezért tett kockára mindent?
Amúgy sajnálom 😔 de arra koncentrálj ami most van. Aztán úgyis az idő eldönti milyen lesz a helyzet.
11#
13. Köszönöm. De ha már segítettél: szerinted tényleg bele lehet hazudni a másik arcába, hogy szereted, és közben szeretőt tartani? Ez megy párhuzamosan? Úgy is hogy a másikat szereti?
Miért tenné?
Szerintem nem minden fekete és. fehér, de megszoktam, hogy nagyon magamra maradok a véleményemmel általában.
Én úgy tudnám megbocsátani a dolgot, ha lenne annyi önbizalmam, hogy ne hasonlítgassam magam a másikhoz, ne marcagoljam magam, hogy miben jobb ő, ne vetítsem ki magamra a dolgot, hiszen a kettejük döntése rajtam kívül álló. Nyilván leülnénk megbeszélni, hogy hogy jutottunk idáig, de alapvetően van annyi önbizalmam, hogy túllendüljek ezen. Senki nem tökéletes, mindenki elhasalhat olykor. Szeretem a férjemet, csodás dolgokat éltünk meg együtt, nem fogom ezt felrúgni egy bal lépése miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!