Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt feleségek/férjek, hogy tudtatok túllépni?
Hogy sikerült túllépni a megcsaláson?
Nem zavart a tudat, hogy másfelé kezdtek érzései lenni a párodnak? Netán szerelmes lett?
Vagy ha semmilyen érzelem nem lett, akkor a tudat, hogy téged vajon mennyire szeret, ha olyannal csalt meg, aki iránt még csak nem is érez semmit, és ezért tett kockára mindent?
Kérlek szépen normálisan válaszoljatok.
Ha valaki őszinte megbánást mutat, és már egy éve nincs a képben a másik, akkor az nem jelent semmit?
Még az sem, hogy ebben az egy évben, szép család voltatok?
Egy fél éves kapcsolatban már voltak érzelmek+ belegondoltál már mennyi sunnyogás van mögötte? Hazudozott szervezkedett a hátad mögött.
Valami miatt félre ment és ugyanúgy megteszi simán máskor is, mert elnézed neki.
Kicsit elül, aztán újra lesz valaki mert ilyen.
Te szereted? Félreléptél? Ugye hogy nem. Ha ő szeretett volna akkor nem lépett volna félre és egy fél éves viszony, nem egy egyszeri botlás.
Értem, de érzelmek már biztosan nincsenek. Ő zárta le. Eddig nem volt más megcsalás. Ha meg valóban volt némi érzelem, akkor az nem jön mindig. Biztos, hogy nem csalt sorozatosan
Én még nem csaltam meg sosem.
Nem tudom mit hoz a jövő, kérdés, hogy most mi van. Mert rengeteg emlék volt ebben az évben, pláne vírus miatt szorosabb lett a kapcsolatunk.
Nem tudom elhinni, hogy nem szeret, mert minden mozdulata ezt árulja el. És a megbánást.
Volt itt valaki akinek a párja képes volt a szemébe nézni? Volt, hogy azt mondta, hogy szeret és akkor is megcsalt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!