Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg nem veszik észre egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem veszik észre egy megcsalásnál a megcsaltak, hogy valami nem stimmel?

Figyelt kérdés

Nem bebukásra gondolok feltétlen, de hogy nem lehet észrevenni, hogy baj van?

Ha a párod hónapokig /évekig félrejár, hogyhogy nem tűnik fel, hogy köztetek valami megváltozott?

Valóban nem hibás egy megcsalt, ha nem jött rá közben? Vagy csak tett a gondokra magasról míg nem borult a bili?

De ha kiderül egy viszony, nem értik, hogy ők mit rontottak el. Pedig lehet évek óta egyikük sem ült le a másikkal megbeszélni, hogy valami nem stimmel

Szóval létezik egyáltalán olyan nő/férfi aki tökéletesnek látta a kapcsolatát és utólag sem esett le, hogy mégsem volt kerek minden?

2021. ápr. 1. 01:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

#10-esnek

Ezt hívják státuszszimbólumnak. Ma már nemcsak a kocsi, ruha, telefon, lakás, a párkapcsolatok egy része is annak számít. Sok esetben nem is boldog a kapcsolat, de a társaságban, facebookon lehet villogni a csajjal/pasival hogy nekem "ilyenem" van. Ez egy ilyen világ...

2021. ápr. 2. 11:29
 12/14 A kérdező kommentje:

10/

Uh, hát ez durva. Én ott röhögtem volna. Kb. minden nagy szerelmem csóri volt :)

De pl. most is van egy nő ismerősöm (nem, nem vagyok szerető :) )és egyértelmű, hogy vannak otthon gondok. Nálam már itt kezdődne, hogy aggódni kezdenék, hogy ha nem oldjuk meg mi lesz, és hogy így gáz

De ő homokba dugja a fejét, pedig száz , hogy a párja félrement, ő meg letudja azzal, hogy elfogadja a párja ömlengését, hogy micsoda szerelem van most náluk.

2021. ápr. 2. 12:09
 13/14 anonim ***** válasza:

#11-es vagyok

Az esetek egy részében, a kapcsolatban lévő feleknek baj van az önkritikájával is. Azt hiszik, hogy ők mindent jól csinálnak, aztán, ha megjelenik a harmadik fél, akkor csak is ő lehet a hibás.

A kommunikáció részleges, vagy teljes hiányáról, ami a problémák megoldására irányulnak, ne is beszéljünk.

Emellett napi szinten látni fiatal vagy középkorú párokat, akik, ahelyett, hogy egymással foglalkoznának (nem olyan értelemben), ülnek egymás mellet és a telefont bújják.

2021. ápr. 2. 12:21
 14/14 A kérdező kommentje:
13/ Tetszik a meglátásod, hogy nem hárítod egy félre a megcsalást. Igen, sokan gondolják, hogy ők aztán mindent, pedig egyszer nem ülnek le őszinte beszélgetésre.
2021. ápr. 2. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!