Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltak.. Legalább 2-szer. Másfél hete szakítottunk emiatt.. Borzasztoan hiányzik. Mit tegyek? Help!
Tudom, rohadt nagy közhely és nem is segít semmit hogy ezt írom, de bármit csinálsz, csak az idő fog segíteni. Persze a tipikus tanácsokat, hogy csinálj ezt, csinálj azt, megfogadhatod, de egy nagy szerelmet néha baromi hosszú idő kiheverni.
Én azt hittem, beledöglök amikor megcsaltak és elhagytak (a megcsalást a szakítás után tudtam meg). Több mint egy év kellett hozzá, hogy túltegyem magam rajta, és újabb egy év, mire ismét lett kapcsolatom. Bárki bármit mondott, csak az eltelt hónapok enyhítették a fájdalmat.
Jelenleg 7 éve élek boldog párkapcsolatban - azzal, akivel ez után az eset után összejöttem - és látom, hogy most milyen életet élek, és milyen élet várt volna rám amellett a másik mellett. Így utólag hálás vagyok neki azért, mert egy féreg volt :)
neked teljesen elmentek otthonról! Ugye tudod?
sokan érzik így magukat egy kapcsolat végeztével, de nem fogsz belehalni te sem
Ne légy életúnt!
Foglald el magad valamivel, aztán az idő meggyógyítja a sebeid. Ennél jobbat aligha tehetsz magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!