Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érdekli, hogy megcsaltam?
Lehet, hogy annyira megütötte a dolog, hogy még sogalma sincs mit csináljon az információval.
Lehet, hogy már ő is megcsalt és ezzel úgy érzi egálban vagytok.
Lehet, hogy már nem szeret és emiatt nem különsebben érdekli, valami másért maradt veled együtt.
Lehet, hogy olyan szinten nincs önbecsülése, hogy egy ilyen után is képes téged szeretni és megbocsátani.
Kombinálhatunk holnap estig, de nem lenne egyszerűbb ezt tőle megkérdezni?
Igazból erre mit lehet reagálni?
Én szerintem megtartva a méltóságom sem reagálnék nagyon másképpen. Közölném, hogy értem.. és kerülnélek.
Lehet titokban kényelmesebb lenne neki egy nyitott kapcsolat, hogy ő is lehessen másokkal, csak gondolkozik, hogyan mondja ezt meg neked.
Ha pedig nem híve a nyitott kapcsolatnak, akkor szerintem már nem szeret vagy ő is megcsalt egyszer és így megérti a helyzetet. De vele beszéld ezt meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!