Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltak! Hogy dolgozzam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltak! Hogy dolgozzam fel? 😢 25/L

Figyelt kérdés
Ma rajta kaptam a pasim egy nővel.. És utána még én voltam a hibás mindenben. És azt mondta nekem hogy engem csak kihasznált. 😭Mit tegyek? Nagyon össze törtem. Egy fél éves kapcsolat volt. Észre vettem hogy nagyon furcsán viselkedik mostanában de reménykedtem hogy csak én képzelem be.

2021. jan. 2. 21:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
10%

És nem csak egy álom volt?

Vagy az is lehet, hogy még mindig álmodsz...

2021. jan. 2. 21:59
 2/18 anonim ***** válasza:
7%

Miért hitted, hogy nem fog megcsalni?

Tanulj a hibádból!

Legközelebb nős pasi szeretője legyél!

2021. jan. 2. 22:00
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kapok ilyen negatív válaszokat! Nektek jol esne ha ilyen válaszokat kapnátok ilyen helyzetben?!
2021. jan. 2. 22:08
 4/18 anonim ***** válasza:
11%

Mit kéne írnunk? 25 éves, felnőtt(?) ember, hogyan hiheti el, hogy csak ő lesz, örökre???

Üdv a valóság sivatagában!

2021. jan. 2. 22:11
 5/18 anonim ***** válasza:
93%
Én sajnálom ami veled történt. Sztem mindenki valahogy át él egy két csalódást. Most sírd ki magad, aztán tudd h nem vesztettél semmit. Örülj h megszabadultál egy ilyen alaktól és nem húzta tovább a dolgot. Koncentrálj magadra, legyél erős. Idővel jobb lesz.
2021. jan. 2. 22:18
 6/18 anonim ***** válasza:
98%

Sírd ki magad pár napig, utána próbálj meg nem begubózva élni. Családoddal, barátaiddal beszélgess, beszéld ki magadból a történteket. Sportolj, mozogj, egyél finomakat, szóval ne hagyd el magad, mert csak rosszabb lesz a kedved. Nézz jó filmeket, olvass könyvet, menj ki sétálni barátnőkkel.

Igazából próbálni kéne nem belesüppedni a fájdalomba és akkor egy idő után jobb lesz. Persze, most még nagyon rosszul esik, de ez is elmúlik. Az önbecsülésedet nem szabad hagyni, hogy ez befolyásolja. Te nem vagy felelős mások szemétsége miatt. Fogsz találni rendes párt magadnak. Szurkolok neked.

2021. jan. 2. 22:19
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Jobb most, mintha már lett volna gyereketek. Még fiatal csaj vagy, keress magadnak egy rendes pasast.
2021. jan. 2. 22:22
 8/18 anonim ***** válasza:
98%

Ha szereted biztos sokáig tart majd feldolgozni és maradandó bizalmi károkat fog okozni.

Legjobb amit tehetsz, hogy barátokkal kibeszéled, kisírod magad, ha már jobb, kicsit viccelődsz rajta v ők megpróbálnak jó kedvre deríteni, aztán néhány hónap múlva talán jobban leszel.

Illetve próbálj a pozitív dolgokra figyelni, pl csak fél év volt, szerencsére hamar kiderült, biztos volt még hibája a gyökérnek, stb..

2021. jan. 2. 22:22
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat! :*
2021. jan. 2. 22:26
 10/18 anonim ***** válasza:
98%
9 Ja, és még egy nagyon fontos dolog van! Ha még nem tetted meg, akkor tiltsd le és töröld mindenhol a hülye exedet, telószámát is tiltsd és töröld. Véletlen se ess abba a hibába mint egyesek, hogy nézegeted a neten és ezzel kínzod magad. Ne is legyen lehetősége többet megkeresni, mert az ilyen ganék ezt szokták. Feltépi benned a sebeket, csak hogy magát szórakozzassa. Nem szabad erre lehetőséget hagyni. Tiszteld magad és bánj jól magaddal te. Ez nagyon fontos. Hidd el, gyorsan elfelejted majd az egészet. Egy szánalmas, gonosz emberre ne pazarolj túl sok időt.
2021. jan. 2. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!