Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Megcsaltak! Hogy dolgozzam fel? đą 25/L
PĂĄr fontos dolgot meg kell Ă©rtened.
Ha te a szĂvedet tisztĂĄn adod a mĂĄsiknak, Ć meg nem tudja befogadni, az az Ć nyomora, neked erĂ©nyed.
Lehet 1000 ember, akitĆl azt kapod hogy kevĂ©s vagy, Ă©s lehet hogy nekik igen, de Te önmagadban pont tökĂ©letes vagy, pont elĂ©g. MĂĄsok ĂtĂ©lete ezen nem vĂĄltoztat.
MiutĂĄn ezekre rĂĄjöttem, megkezdĆdhetett a gyĂłgyulĂĄsi folyamatom, Ă©s idĆvel elmĂșlt a pasas utĂĄni ĂŒressĂ©g Ă©s fĂĄjdalom. Ăs nem maradtam bezĂĄrkĂłzva. Ez mindig egy kicsit magĂĄnyosabb idĆszak, de kell az önmagadban töltött idĆ, hogy gyĂłgyulj.
AmĂșgy tudom h kva szr, de amint tudatosĂtod, hogy fĂ©lreismerted, Ă©s valĂłjĂĄban ilyen a csĂĄvĂł, önszĂĄntadbĂłl nem is akarsz vele lenni, Ă©s akkor vĂ©get Ă©r a ragaszkodĂĄs is.
Ha Ă©rzel is haragot, azt Ă©rdemes elengedni, mert csak akkor tudod feldolgozni rendesen. AlakĂtsd ĂĄt köszönettĂ©, hogy ĂĄltala tapasztalhattĂĄl valamit, Ă©s tanulhattĂĄl belĆle.
Mert ha törtĂ©nik veled valami rossz, kĂ©t dolgot tehetsz; Ćrizgetheted magadban, vagy tanulhatsz belĆle.
Mindenesetre sajnålom. A pasi egy igazi rohadék. De aggódj, egyrészt karma. Måsrészt ha ilyet csinål, meg van a maga pokla a sajåt elméjében.
SajnĂĄlom ami veled törtĂ©nt. TovĂĄbb kell lĂ©pni. MĂĄshogy nem megy. Egy ideig fĂĄj, nagyon! De az idĆ segĂt. Engem az exvĆlegĂ©nyem csalt meg, mĂ©g 20 Ă©ves koromban törtĂ©nt. 10 hĂłnap kapcsolat utĂĄn. Az segĂtett, hogy elhagytam, majd idĆvel szĂĄmot is cserĂ©ltem, Ășj msn Ă©s email cĂmet csinĂĄltam, Ă©s Ăgy nem tudott sehogy sem zaklatni.:)
Ma mår boldog kapcsolatban élek egy måsik férfival, a férjemmel 11 éve:) (35/N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!