Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg nem veszik észre egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem veszik észre egy megcsalásnál a megcsaltak, hogy valami nem stimmel?

Figyelt kérdés

Nem bebukásra gondolok feltétlen, de hogy nem lehet észrevenni, hogy baj van?

Ha a párod hónapokig /évekig félrejár, hogyhogy nem tűnik fel, hogy köztetek valami megváltozott?

Valóban nem hibás egy megcsalt, ha nem jött rá közben? Vagy csak tett a gondokra magasról míg nem borult a bili?

De ha kiderül egy viszony, nem értik, hogy ők mit rontottak el. Pedig lehet évek óta egyikük sem ült le a másikkal megbeszélni, hogy valami nem stimmel

Szóval létezik egyáltalán olyan nő/férfi aki tökéletesnek látta a kapcsolatát és utólag sem esett le, hogy mégsem volt kerek minden?

2021. ápr. 1. 01:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt, vannak, akik tényleg nagyon ügyesek tudnak lenni. Sokan úgy tartanak szeretőt, hogy nem áldoznak rá túl sok időt. Értsd: Fél órával később érnek haza, azt mondják, hogy túlóra és le is nyomtak egy menetet. Ha az illető amúgy is szokott túlórázni, akkor ez nem lesz gyanús. De, 1000 hasonló trükköt láttam már a környezetemben.

Másrészt, a legtöbb ember pont annyira figyel a saját párjára, hogy semennyire. Elvannak az emberek a saját kis gondjaikkal és sokaknál a párkapcsolat másik fele kb. olyan, mint a Netflix: Amikor épp kell, jó egy kis szórakoztatásra.

Az meg szinte alap, hogy ennek köszönhetően sokan még félrelépés/szakítás után sem vágják le, hogy mi volt a gond. Nekem is volt olyan kapcsolatom, ahol hónapokon át mondtam, hogy mi a probléma, de csak 1-2 napos megoldásokat kaptam. Végül szakítottam és a másik értetlenül állt meg könyörgött, hogy próbáljuk meg újra. És, ez szintem ár alap. Elég körülnézni az oldalon is, de a való életben is ugyanezt látom. Egy csomó kapcsolatban az egyik fél melózik egy csomót, a másik meg csak elvan.

Egyébként persze, lehet olyat találni, aki képben van teljesen a kapcsolatával. Ilyen emberrel is voltam már szerencsére. Ha valaki egy ilyenbe belefut, utána már nehezen adja lejjebb, annyira másabb az egész.

2021. ápr. 1. 01:33
 2/14 A kérdező kommentje:
1 Igen korrekt válasz, köszönöm! :)
2021. ápr. 1. 01:40
 3/14 anonim ***** válasza:
98%
Szívesen! :) Jó néha azért egy normális reakciót is kapni, miközben naponta elszidnak mindennek az oldalon.
2021. ápr. 1. 01:42
 4/14 anonim ***** válasza:
31%

Általában én voltam az aki megcsalta a partnerét és soha senki semmit nem vett észre.

Volt ami több évig tartott.

Mai napig talán 1 ha megtudta utólag, hogy megcsaltam. A többi nem is sejti a mai napig sem.

A nők szerintem amúgyis jobban csinálják

Jobban értenek a manipulációhoz is 🤪

29/N

2021. ápr. 1. 08:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én pl nem vettem észre, hogy meg lettem csalva. 8 év után megcsaltam a barátomat mert nagyon részeg voltam. Másnap már meg is bántam amikor felkeltem és láttam mi van. De annyira szar volt neki nem elmondani, hogy kb egy héttel késöbb elmondtam. Nem volt mérges, mondta, hogy rendben van, megtörtént. Nagyon gyanús volt a viselkedése, ezért tanácsot kértem itt a gyakorin. Mindenki szerint már ö is félrekefélt. Szóval konfrontáltam és bevallott jónéhány megcsalást. Még évekkel ezelöttröl. Sose vettem észre semmit. És a kapcsolatunkban is rendben volt minden, nem voltak sose veszekedések, rengeteget voltunk együtt. Nem tudom miért kellett ezt. 29/f
2021. ápr. 1. 09:40
 6/14 anonim ***** válasza:
Az önzetlen bizalom és naivság, mindig felkészültnek kell lenni egészséges határokon belül.
2021. ápr. 1. 13:14
 7/14 A kérdező kommentje:

3#

Én is tapasztalom :D

4#Nem azt kérdeztem, hogy ki büszke rá.

Gondolom, neked a kötődéssel gondjaid vannak. Nem bántás

5# "És a kapcsolatunkban is rendben volt minden, nem voltak sose veszekedések, rengeteget voltunk együtt" Lehet pont itt volt a kutya elásva. Nekem mindig gyanús ha valahol sosincs veszekedés, mert elkerülhetetlen hogy ne legyen más véleményed egy-egy dologról Itt jön, hogy nem beszélitek ki, elfojtjátok.

6# Egyébként igen. Mert sokan hiszik, hogy egy folyamatos ellenőrizgetéssel jól résen lesznek, és pont így kezdik elűzni a másikat. Meg a féltékenység roppant irritáló tulajdonság.

2021. ápr. 1. 14:34
 8/14 A kérdező kommentje:
6# Bár lehet pont fordítva értetted :) Én bizalmat szavazok, különben mit lehetne eljátszani :D ? De viccen kívül. Szerintem már gáz, ha résen kell mindig lennem.
2021. ápr. 1. 14:35
 9/14 anonim ***** válasza:
Lehet hogy hihetetlen de nem...
2021. ápr. 1. 20:56
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

A férfi ugyanúgy megad az asszonyának mindent, mint a szerető előtt. Még az is lehet ,hogy többet. Aztán a nők között is van ám verseny, hogy kinek milyen férje/pasija van. Sosem felejtek el egy kirándulást, ahol többségében nők voltunk. Oda lettek rendelve a pasik. Nem lehetett nem észrevenni azt a mustrát ami ment. Milyen férfi, milyen öltözetben /márkás ruha/, milyen autóval. Ha nem a saját szememmel látom ezt el sem hiszem.

Másik sztori. Egy barátnőm egyszer elmondta gyűlöl valamit /ez nem a szex kategória ,azért nem írom le./ Amit a barátja - azóta a férje - tesz vele az ágyban. De eltűri. Az viszont imádja, hogy a barátját egy csomóan irigylik tőle. Amikor érte megy a munkahelyére hozva minden külsőséget, a kolléganők meg kékülnek az irigységtől. A kérdésre: Igen létezhet ,hogy semmit nem vesz észre illetve ha észrevesz - de a férjet felsőbb kategóriásnak tartja - akkor simán elnézi, fél, hogy utána csak átlag pasi jutna neki.

2021. ápr. 2. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!