Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jól működő házasságban rövid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól működő házasságban rövid megcsalás után újrakezdés?

Figyelt kérdés

Minden szép, rövid ideig tartó botlás volt.

Tényleg a páromat szeretem, másikat le is zártam.

Hogy tudnám szexuálisan is kiverni a fejemből?

Párommal szeretnék maradni.

Nem tud róla

2021. márc. 24. 09:49
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
70%

#39 vagyok

Szerelmet érezni kell,nem eldönteni,hogy az akarok lenni.

Szexuális vágyat érzel a másik iránt,de szerelmes is akarsz lenni a feleségedbe,ez a kettő nem összeegyeztethető.

Más nőre vágysz a szexben,akarsz szerelmes lenni,lényegében a Te oldaladról már vége,csak még nem látod. Eröltetsz olyat amit érzésből kéne jönnie nem döntés alapján. A feleségedet már leadtad,Te már csak a köréd felépített élethez ragaszkodsz.

Soha,de soha nem lesz már semmi olyan,megváltozott a viszony miatt.

Ezt mint jóindulatból írtam. Nem ítélkezem,de ez álszent,önző viselkedés.

2021. márc. 24. 19:04
 42/48 A kérdező kommentje:

41. Értelek. Szerinted akkor nem működhet, ha újból randizunk, ilyenek?

Hozzá is vonzódom, de őszintén hát nem annyira, mint a másikhoz. Erről nem tehetek, tudom önző, szr meg minden vagyok.

De erős a vonzalom.

Olyan sokan írják, hogy a feleségüket szeretik, csak a szerető meg szerető, tehát csak vonzalom. Náluk akkor hogy működik?

2021. márc. 24. 19:41
 43/48 anonim ***** válasza:
53%
Na ezért mondom, hogy minden hűtlen taknyot kasztrálni kellene.
2021. márc. 24. 19:53
 44/48 anonim ***** válasza:
100%

#39,41 vagyok

Kérdező,megválaszoltad magadnak. Nem vonzódsz a feleségedhez a másikhoz jobban.

Mondom én,hogy nem lesz semmi már olyan a viszony miatt.

Ne kínozd magad és a feleséged mégha nem is tud a viszonyról.

Ez a újra randizni és társai,nem lenne valós,mert nem érezdnéd magad jól,csak jó pofa lennél,eljátszanád,hogy boldog vagy.

2021. márc. 24. 20:06
 45/48 A kérdező kommentje:

44. De épp ez az, hogy nem érzem magam rosszul. Igen szexuálisan régóta nem működik, de mint ember szeretem, és sok év van már mögöttünk.

Másikat meg elfelejtem, ennyi.

2021. márc. 24. 20:09
 46/48 anonim ***** válasza:
100%
Onnatól fogva h mással szexeltél te már kiléptél a házasságból, nem működött, máshol kerested a boldogságot. Gerinctelen húzás, ne mosdasd magad, ha a feleséged megtudná megveregetné a vállad és megköszönné h te vele akarsz maradni és meg akarnád menteni a házasságot? Azt a házasságot amit te magad romboltál szét? Magam részéről ha az az ember akire mosok főzök, akinek társa vagyok a mindennapokban ilyen módon hátbaszúrna és megalázna, nem tudnék megbocsátani. Remélem kiderül a félrelépésed, és a feleséged eldöntheti h ígyis kellesz e még neki, mert azzal h becsapod megfosztod a döntéstől, ő azt hiszi minden rendben, rendes férje vagy, közben meg egy büdös gyökér. Félreértés ne essék ha a nő lép félre ugyanígy gondolom.
2021. márc. 25. 20:50
 47/48 A kérdező kommentje:

Nem értem mit számít, hogy te mosol/főzöl. Ez valami becsípődés nálatok. Én is mosok/főzök.

Remélem nem derül ki. Lehet sosem szeretek vissza, de akkor is megmarad a szeretet. Nem túl rózsás, de ez van most

2021. márc. 25. 21:02
 48/48 anonim ***** válasza:

#46 pacsi 🙂

Nem lenne baj,ha kiderül. A nő is kezdhetne új életet és Te is tiszta lappal...

Kérdező,már minden teljesen más,a #41 jól látja.

2021. márc. 26. 06:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!