Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól működő házasságban rövid megcsalás után újrakezdés?
Minden szép, rövid ideig tartó botlás volt.
Tényleg a páromat szeretem, másikat le is zártam.
Hogy tudnám szexuálisan is kiverni a fejemből?
Párommal szeretnék maradni.
Nem tud róla
#39 vagyok
Szerelmet érezni kell,nem eldönteni,hogy az akarok lenni.
Szexuális vágyat érzel a másik iránt,de szerelmes is akarsz lenni a feleségedbe,ez a kettő nem összeegyeztethető.
Más nőre vágysz a szexben,akarsz szerelmes lenni,lényegében a Te oldaladról már vége,csak még nem látod. Eröltetsz olyat amit érzésből kéne jönnie nem döntés alapján. A feleségedet már leadtad,Te már csak a köréd felépített élethez ragaszkodsz.
Soha,de soha nem lesz már semmi olyan,megváltozott a viszony miatt.
Ezt mint jóindulatból írtam. Nem ítélkezem,de ez álszent,önző viselkedés.
41. Értelek. Szerinted akkor nem működhet, ha újból randizunk, ilyenek?
Hozzá is vonzódom, de őszintén hát nem annyira, mint a másikhoz. Erről nem tehetek, tudom önző, szr meg minden vagyok.
De erős a vonzalom.
Olyan sokan írják, hogy a feleségüket szeretik, csak a szerető meg szerető, tehát csak vonzalom. Náluk akkor hogy működik?
#39,41 vagyok
Kérdező,megválaszoltad magadnak. Nem vonzódsz a feleségedhez a másikhoz jobban.
Mondom én,hogy nem lesz semmi már olyan a viszony miatt.
Ne kínozd magad és a feleséged mégha nem is tud a viszonyról.
Ez a újra randizni és társai,nem lenne valós,mert nem érezdnéd magad jól,csak jó pofa lennél,eljátszanád,hogy boldog vagy.
44. De épp ez az, hogy nem érzem magam rosszul. Igen szexuálisan régóta nem működik, de mint ember szeretem, és sok év van már mögöttünk.
Másikat meg elfelejtem, ennyi.
Nem értem mit számít, hogy te mosol/főzöl. Ez valami becsípődés nálatok. Én is mosok/főzök.
Remélem nem derül ki. Lehet sosem szeretek vissza, de akkor is megmarad a szeretet. Nem túl rózsás, de ez van most
#46 pacsi 🙂
Nem lenne baj,ha kiderül. A nő is kezdhetne új életet és Te is tiszta lappal...
Kérdező,már minden teljesen más,a #41 jól látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!