Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jól működő házasságban rövid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól működő házasságban rövid megcsalás után újrakezdés?

Figyelt kérdés

Minden szép, rövid ideig tartó botlás volt.

Tényleg a páromat szeretem, másikat le is zártam.

Hogy tudnám szexuálisan is kiverni a fejemből?

Párommal szeretnék maradni.

Nem tud róla

2021. márc. 24. 09:49
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
10. Szexuálisan fogott meg. Ilyen előfordul hosszú házasságoknál.
2021. márc. 24. 11:16
 12/48 anonim ***** válasza:
100%

"8. Egyetlen egy nő volt. Senki más. Soha eddig. Ő megfogott"

Még.Lesz majd még. És akkor megint félrebszol. Addig meg jó lesz megint az asszony. Önző vagy a végtelenségig.

2021. márc. 24. 11:19
 13/48 A kérdező kommentje:

12. De hát itt soha senkinek nem volt, hogy tíz év után mondjuk jött valaki és picit elvette az eszét? És utána minden ment tovább?

Simán magam mögé dobom a viszonyt

2021. márc. 24. 11:21
 14/48 anonim ***** válasza:
100%

"4. De én nem szeretnék menni"

De hát az nem elég.

Ebbe neki ugyanakkora beleszólása van.

Ő is egy felnőtt ember, akinek joga van arról dönteni, akar-e így veled maradni.

2021. márc. 24. 11:27
 15/48 anonim ***** válasza:
89%
13: De igen, biztosan volt, csak nem csapták be a párjukat és nem vették el tőle a jogot, hogy a maga életéről maga döntsön.
2021. márc. 24. 11:30
 16/48 anonim ***** válasza:
94%

Mondom, hogy önző vagy a végtelenségig. Kihasználod az asszonyt, használod a nőket, csak ne unatkozz. Ülj le a feleségeddel, hogy hosszútávon szükséged van új pinákra is, mi a véleménye erről? Akar-e a más nők baktériumflórájából részesülni, illetve akarja-e rólad nyalogatni a váladékaikat? Akarja-e az idegen pinaváladékos alsógatyádat mosni ugyabban a gépben, amibe a gyerekeid ruháját ill. a sajátját is teszi? Joga van ezekben a kérdésekben dönteni, ha már neked is jogodban áll dönteni arról, hogy mikor bszol félre. Meg mered tenni, vagy csak félrebszni tudsz? Van elég tököd ehhez is?

2021. márc. 24. 11:31
 17/48 A kérdező kommentje:

14. Csak arra céloztam, hogy részemről lehet újrakezdeni.

16. Nem unatkoztam, jött valaki és olyat éreztem, mint nagyon régen. Ennyi.

Csomó megcsalt nő ad új esélyt a párjának és működik a házasság tovább. Miért hiszitek, hogy nálunk nem működne?

2021. márc. 24. 11:46
 18/48 anonim ***** válasza:
100%

"Csomó megcsalt nő ad új esélyt a párjának és működik a házasság tovább. Miért hiszitek, hogy nálunk nem működne?"

De te esélyt sem adsz a feleségednek, hogy erről ő döntsön, hiszen lapítasz, és nem akarod elmondani neki. Tulajdonképpen nem is értem, mi a kérdés. Hazudsz, somolyogsz, nem vagy őszinte, megcsaltad és kész, élsz tovább. Ha ő nem tud róla, mi változna? A lelkiismereteddel meg neked kell elszámolnod.

2021. márc. 24. 11:49
 19/48 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, majd kiderül hogy ad e új esélyt neked, de akkor beszéld is meg vele, ne lapulj:)
2021. márc. 24. 11:50
 20/48 anonim ***** válasza:
100%

16

Huh ettől kicsit berosszultam. Ha valaha megcsalna a párom és vissza akarnám fogadni elolvasom a hozzászólásod és tuti elmegy tőle a kedvem :D különösen a pinaváladékos alsógatya a mosógépben volt nagyon... ehm.. érzékletes

2021. márc. 24. 12:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!