Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól működő házasságban rövid megcsalás után újrakezdés?
Minden szép, rövid ideig tartó botlás volt.
Tényleg a páromat szeretem, másikat le is zártam.
Hogy tudnám szexuálisan is kiverni a fejemből?
Párommal szeretnék maradni.
Nem tud róla
"8. Egyetlen egy nő volt. Senki más. Soha eddig. Ő megfogott"
Még.Lesz majd még. És akkor megint félrebszol. Addig meg jó lesz megint az asszony. Önző vagy a végtelenségig.
12. De hát itt soha senkinek nem volt, hogy tíz év után mondjuk jött valaki és picit elvette az eszét? És utána minden ment tovább?
Simán magam mögé dobom a viszonyt
"4. De én nem szeretnék menni"
De hát az nem elég.
Ebbe neki ugyanakkora beleszólása van.
Ő is egy felnőtt ember, akinek joga van arról dönteni, akar-e így veled maradni.
Mondom, hogy önző vagy a végtelenségig. Kihasználod az asszonyt, használod a nőket, csak ne unatkozz. Ülj le a feleségeddel, hogy hosszútávon szükséged van új pinákra is, mi a véleménye erről? Akar-e a más nők baktériumflórájából részesülni, illetve akarja-e rólad nyalogatni a váladékaikat? Akarja-e az idegen pinaváladékos alsógatyádat mosni ugyabban a gépben, amibe a gyerekeid ruháját ill. a sajátját is teszi? Joga van ezekben a kérdésekben dönteni, ha már neked is jogodban áll dönteni arról, hogy mikor bszol félre. Meg mered tenni, vagy csak félrebszni tudsz? Van elég tököd ehhez is?
14. Csak arra céloztam, hogy részemről lehet újrakezdeni.
16. Nem unatkoztam, jött valaki és olyat éreztem, mint nagyon régen. Ennyi.
Csomó megcsalt nő ad új esélyt a párjának és működik a házasság tovább. Miért hiszitek, hogy nálunk nem működne?
"Csomó megcsalt nő ad új esélyt a párjának és működik a házasság tovább. Miért hiszitek, hogy nálunk nem működne?"
De te esélyt sem adsz a feleségednek, hogy erről ő döntsön, hiszen lapítasz, és nem akarod elmondani neki. Tulajdonképpen nem is értem, mi a kérdés. Hazudsz, somolyogsz, nem vagy őszinte, megcsaltad és kész, élsz tovább. Ha ő nem tud róla, mi változna? A lelkiismereteddel meg neked kell elszámolnod.
16
Huh ettől kicsit berosszultam. Ha valaha megcsalna a párom és vissza akarnám fogadni elolvasom a hozzászólásod és tuti elmegy tőle a kedvem :D különösen a pinaváladékos alsógatya a mosógépben volt nagyon... ehm.. érzékletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!