Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jól működő házasságban rövid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól működő házasságban rövid megcsalás után újrakezdés?

Figyelt kérdés

Minden szép, rövid ideig tartó botlás volt.

Tényleg a páromat szeretem, másikat le is zártam.

Hogy tudnám szexuálisan is kiverni a fejemből?

Párommal szeretnék maradni.

Nem tud róla

2021. márc. 24. 09:49
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:

Dehát engem nem érdekel , hogy nektek nem tetszik, hogy elmondom-e. Nem viszek haza bacit.

Egy dologra nem válaszolt senki még. Ha tényleg vége egy szeretői viszonynak, és leküzdöm a szexuális vágyat, és közben udvarolok otthon, akkor működhet? Mert én úgy érzem, hogy igen, de kellettek volna ötletek, hogy mivel hozhatom még rendbe. Vissza a tüzet

2021. márc. 24. 14:31
 32/48 anonim ***** válasza:
100%

"Nem viszek haza bacit."

Honnan vagy ebben ilyen biztos? Leszűretted magad? Vagy a nőre rávolt írva, hogy nemi betegség mentes, nem lappang benne semmi?

Tehát udvarolni akarsz otthon. Végem van. 😃

Mért nem a félrekefélés előtt tetted?

Ami biztos, jellemtelen, hazug alak vagy. Bízom benne a feleséged rájön erre, és minél előbb.

2021. márc. 24. 15:24
 33/48 A kérdező kommentje:

Mert régóta vagyok házas. Gyerek, pénz, múlt nem eldobható.

Másik nő tiszta, ismerem. Szingliként több is lehetett volna. Most ezt dobta a gép. Igyekszem túlélni

2021. márc. 24. 15:28
 34/48 anonim ***** válasza:
100%

Tehát azért nem udvaroltál a félrebszás előtt otthon, mert régóta vagy házas. Atya ég.... Ez aztán az indok.

A tiszta akkor az egyenlő neked a bacimentességgel. Mit ne mondjak, tényleg lenne fejlődni való az eü-i ismeretekből némely embernek.

És te akarod túlélni. Szép...

A feleségednek tehát nem kell túlélni, akit aljas módon hátbaszúrtál. Egyre gázabb vagy ember, egyre gázabb.

46/N

2021. márc. 24. 16:19
 35/48 A kérdező kommentje:

34. Nem minden nap szivárványos.

Igen, tiszta, ami alatt értem, hogy nincs betegsége. Egyéb kérdés?

Nem szúrtam hátba. Mint írtam nem terveztem, sosem kerestem szeretőt. Így alakult

2021. márc. 24. 16:22
 36/48 anonim ***** válasza:
84%

Persze, hogy nem mindennap szivárványos, amikor bsztál otthon udvarolni. Inkább leálltál az első nővel, aki hajlandó volt neked széttenni, és inkább rá pazaroltad az energiát.

Friss orvosi leletet láttál tőle? Ugyehogy nem.

Nem szúrtad hátba, amikor félrbsztál a háta mögött. Akkor minek neveznéd ezt? Jó tettnek vele szemben? Ez szerinted tisztességes volt? Ismered te egyáltalán a szó jelentését legalább?

Nem tervezted, de éltél a lehetőséggel azonnal.

És nem, nem így alakult, hanem te döntötted el, hogy így legyen. Hagyjuk már ezt az ócska indokot. Nincs mentséged soha erre a tettre és nem is lesz. Gusztustalan, jellemtelen, ócska féreg vagy. És ehhez is képes volt valaki feleségül menni.... Pfejj! 🤮

2021. márc. 24. 16:33
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
Jól működő házasság - megcsalás. Kész vicc :D Növessz inkbáb tököket, mondd el a feleségednek és váljatok el szépen.
2021. márc. 24. 17:11
 38/48 anonim ***** válasza:
Ajaj!
2021. márc. 24. 17:50
 39/48 anonim ***** válasza:
65%

#13 és a #33 irásod ellentmondásos kérdező.

Egyikben,simán hátam mögé dobom a viszonyt.

Másikban,szingliként több lett volna stb. Próbálod túlélni.

Megszeretted a csajt mi? Ezért léptél ki!?

Na ennyit a nagy szerelmes házasságodról:-),dehogy akarsz Te bármit megjavítani,megszokás,kényelem stb.miatt csinálod,de közben félsz,hogy ki tudodik. Kicsit álszent,önző vagy.

2021. márc. 24. 18:19
 40/48 A kérdező kommentje:

39. De azért mert nem volt teljesen semleges, vagyis mert ha szingliként randiztunk volna, attól még most vége, és én csak szexuális vágyat érzek már

Nem vagyok szerelmes a feleségembe de szeretnék az lenni

2021. márc. 24. 18:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!