Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól működő házasságban rövid megcsalás után újrakezdés?
Minden szép, rövid ideig tartó botlás volt.
Tényleg a páromat szeretem, másikat le is zártam.
Hogy tudnám szexuálisan is kiverni a fejemből?
Párommal szeretnék maradni.
Nem tud róla
Miért mondanám el, mikor már vége? Ezzel mit tennék jót?
Lapos a kapcsolat, de szeretem. Volt egyetlenEGY nő akivel egy ideig jól éreztem magam. Nem mondom, hogy pusztán csak szex volt, de az az oldal olyan erős volt, hogy ilyet még nem éreztem.
Ezt írtad:
“”Csomó megcsalt nő ad új esélyt a párjának és működik a házasság tovább. Miért hiszitek, hogy nálunk nem működne?“”
Most akkor bízol benne hogy ad új esélyt, vagy lapulsz mint szar a fűben mert tudod hogy nem adna esélyt?
Gerincimplantátumra azért majd jelentkezz. Még itt anonim oldalon is forgatod és szépíted a dolgokat.
Had tudjam már én is. Igen hosszú kapcsolat.
Komolyan őszintén itt még senki sem ment félre úgy, hogy utána még meg tudta menteni a házasságát? Nem volt olyan, hogy nem bukott be soha és azóta szereti az asszonyt?
Nem hiszem, hogy ez olyan kizárt
"Csomó megcsalt nő ad új esélyt a párjának és működik a házasság tovább. Miért hiszitek, hogy nálunk nem működne?"
Nem hisszük.
Kijelentetted, hogy titokban fogod tartani és nem adsz esélyt a feleségednek, hogy így döntsön.
Ezt a jellemet elítéljük, ennyi.
Szerintem ez egy troll.:D Hogy lehet valaki ennyire képmutató, alakoskodó kétszínű? Még magának is hazudik, vak is látja hogy a komfortzónába akar visszalapulni kussban mintha mi sem történt volna.
Beszéld meg az asszonnyal ha úgy is általában adnak új esèlyt, mit fosol, legyél férfi.
Ezt miért tőlünk kérdezgeted?
egyetlen ember van, aki ebben kompetens, és az a feleséged.
De te ide csak azt irogatod, hogy nem áll szándékodban elmondani neki.
Akkor tőlünk mit akarsz?
Mi a célja ennek a kérdésnek??
Mit akarsz megtudni?
Kérdező, a csomó nő nem egyenlő a feleségeddel. Szerintem te ezt tudod, azért sem akarod bevallani neki, hogy más pinába is dugtad a fszod. És még fogod is. Arra viszont nem válaszoltál, hogy erre tényleg lenne-e tököd, vagy csak a félrebszáshoz. Ehhez nem lennél elég férfi ugye? Ismétlem, a feleségednek joga van tudni, hogy milyen szájat csókol, milyen alsógatyát mos. Tudnia kell, hogy veszélyben van melletted nemi betegségek szempontjából is. A gumi, ha egyáltalán használtál, nem életbiztosítás.
A többieknek:tudom, hogy borzasztóan nyersen fogalmaztam, de ez a valóság. Ez van, ha hazaér a félrekefélős férjecske az ismeretlen és testileg taszító idegen nőktől. Hozza haza a bacijait, váladékait a közös otthonba. És még szépen vigyorog is miatta a szemünkbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!