Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után, ha a szeretőd szakít veled, otthon megpróbálod rendezni a kapcsolatod?
Így van, mindenki hülye, te vagy helikopter.
Fogalmam sincs, milyen válaszokat vártál, de hogyne, a körülmények áldozata vagy, nem tehetsz róla, hogy ebbe a helyzetbe kerültél és teljesen jogos tovább hazudozni, a gyerekek ugye általában nem látják, ha a szüleik nem boldogok együtt. Hajrá!
Azért lett harmadik, mert a társ már nem volt elég. És itt nemcsak a szex hiányzott, hanem gondolom a törődés, az újdonság, egy új világ nyílt meg.
Egy háború után az épületek egy részét meghagyták, mai napig láthatóak rajtuk a lövés nyomok. A másik felét lerombolták és új házak állnak.
Mindkettőben lehet lakni, csak az egyiken mindig látni fogod a rombolást.
Ha jó volt a szerető, őt szerezd vissza!
Otthon úgyis sz*** volt már, ha volt szerető.
Utolsókkal egyet is értenék, de még mindig ott a kérdés: adja fel ezért az apaságát? Heti egyszeri láthatással minden gyerek el fog idegenedni az apjától. Megéri?
Vagy szerezze vissza a szeretőt és élvezzék ki amíg tart - titokban? Bármilyen gerinctelen, megértem, ha valaki a gyereke miatt ezt választja. De a másik oldalon nem mindegy, ki van. Mármint a szerető. Egy fiatal lány, aki még családalapítás előtt áll és amíg évekig reménykedik, elmegy mellette az élet és lemarad a saját családjáról? Vagy egy szintén kiégett házasságban élő gyerekes nő, aki nem marad le semmiről, csak jut még egy kis boldogság neki mielőtt lehúzzák a rolót. Én már nem ítélkezek. De fiatal lányoktól ne vegyük el a saját család lehetőségét és a hitet abban, hogy a házasság szent.
#77 az apaságát?
Ő azt nem mérlegelte amikor szeretőt kereset,ergo csak magát nézte. Rengetteg válás van nem megcsalás miatt is.
Velem egykorú. Milyen kis boldogság? Negyven felett már roló lehúzás van? Nem tudtam.
Jó apa vagyok, ezt kikérem magamnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!