Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után, ha a szeretőd szakít veled, otthon megpróbálod rendezni a kapcsolatod?
Férjként: én elmondanám, ezt teljesen szilárdan állítom (azt most hagyjuk, hogy részben a szörnyű helyzeteket megelőzendő kerüljük nagy ívben a megcsalás gondolatát is, mert ez most nem releváns és nem segít, bár lehet, hogy a két tulajdonság összefügg). Valószínűleg életem legnehezebb beszélgetése lenne, de sehogy máshogy nem látnám értelmét. Ha folytatni akarjuk a házasságot, azért, ha lezárni, akkor pedig azért.
Feleségként: (meg sem kellett most kérdeznem a vonatkozó nőt, mert sokat beszéltünk már ilyenekről elméleti szinten. Nagyon érdekel minket a másik gondolkodása, értékrendje). Úgy gondoljuk mindketten, hogy megérteni mindenképpen megpróbálnánk az okokat, amiket elmond a másik, hogy hogy sikerülne feldolgozni, azt csak az adott helyzetben tudhatnánk. Tudom, hogy a feleségem értékelné az őszinteséget és szüksége is lenne rá ahhoz, hogy értelmezni tudja a helyzetet és a problémákat, amik odáig vezettek, akárhogy is döntene utána.
Igazából, én először a problémákat beszélném meg amik közöttünk vannak vagy kialakultak. Hiába próbálsz most "jófiú" lenni, ha nem tudsz vele mit felépíteni, mert már mindketten tök mások vagytok. Igazából indulj el előbb ezen a vonalon. Hogy lássátok a hibáitokat, hogy mit kellett volna tenni a kapcsolatotokért.
Az lett volna az ideális ha ezt a szerető előtt megléped.
31. Értem de ha tudnád, hogy a feleséged biztosan nem bocsátaná meg, esetleg lenne gyerek is, akkor is ezt tennéd?
És ha elmondod hogy mondod el, hogy vonzódsz hozzá, de még a másik nőhöz is? Ezt ki bocsájtaná meg?
Értem. Valahol igazatok van.
De menteném, még szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!