Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás után, ha a szeretőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után, ha a szeretőd szakít veled, otthon megpróbálod rendezni a kapcsolatod?

Figyelt kérdés
Ha tudod, hogy vége a külső kapcsolatodnak, akkor hogy viselkedsz otthon? Mint eddig, vagy próbálsz újból visszaszeretni a párodba?
2021. márc. 23. 23:21
 61/98 A kérdező kommentje:

59. Egyáltalán nem zavart el. Inkább már szerintem ő is kezdett többet érezni.

Lehetne úgy válaszolni a feltett kérdésre, hogy nem olvassátok el a többi hozzászólást,? szóval saját tapasztalatra lettem volna kíváncsi.

És igen, aki úgy csalta meg a feleségét, hogy azt mondja őt szerette végig, ott senki sem kérdőjelezte meg, hogy most szereti-e még.

2021. márc. 27. 22:44
 62/98 anonim ***** válasza:
86%
Én őszintén nem bánom, ha nincs itt széleskörű tapasztalat arra, hogy kell visszafanyalodni a feleségemre, miután *akármi miatt* (parancsolj) befuccsolt a félrekúrás.
2021. márc. 27. 22:47
 63/98 A kérdező kommentje:

62. Pedig szerintem napi szinten vannak ilyen történetek.

Mintha nem minden második házaspár maradna együtt megcsalás után.

Ott talán nem építenek újra dolgokat?

2021. márc. 27. 22:53
 64/98 anonim ***** válasza:
84%
Győzködd magad, ahogy csak szeretnéd. Rég eldöntötted, mit fogsz csinálni, valószínűleg az esélyeivel is tisztában vagy. Arra ne is gondolj, hogy gerincet növessz és őszinte alapokra próbáld újraépíteni a házasságodat. Foltozd csak abszart, hiszen annyian ezt teszik.
2021. márc. 27. 22:55
 65/98 anonim ***** válasza:
82%
64-es, milyen őszinte alapokra? Őszinte alap az lenne, ha azzal lenne, akibe szerelmes. De hát akkor mit szólnának a szomszédok. Meg a kollégák. Meg az anyám. Meg a többi. És persze van, hogy gyerek miatt tényleg nem egyszerű válni. A gyerek csak annak semmiség, akinek nincs.
2021. márc. 27. 23:03
 66/98 A kérdező kommentje:

65. "A gyerek csak annak semmiség, akinek nincs."

Pontosan

2021. márc. 27. 23:06
 67/98 anonim ***** válasza:
66%
Hát igen, mennyivel magasztosabb már kussban együtt maradni az anyával (mer' gyerek, mer' hitel, mer' szomszédok) és abban a tudatban nevelni a dedet, hogy hazug féregként remek apai mintát adhatok át neki :')
2021. márc. 27. 23:10
 68/98 anonim ***** válasza:
73%
67-es és mégis mit csináljon, ha nem akar hétvégi apa lenni?
2021. márc. 27. 23:15
 69/98 A kérdező kommentje:

67. Gondolom te nő vagy, ezzel a stílussal. Szívesen elmagyaráznám, és eddig tűrtem az ilyen ostoba bunkó, pics. beszólásokat, de unom.

Magasztos? Te ilyen sötét vagy, vagy csak nekem színészkedsz?

Tudod mit jelent egy közös gyerek? Tudod mit jelent egy válás egy férfinak? Tudod mit jelent, hogy lehet nem látom még hetente sem?

Szóval innentől te inkább kussolj és ne írogass. Hazug féreg meg a te apád volt. És a gyereknek jó mintát adok át, mert meglepő ebbe a dologba nem lát bele.

70/98 A kérdező kommentje:
Meguntam, úgy látom itt csak nők válaszolnak.

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!