Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs otthon szex nektek ez okoz feszkót a mindennapokban?
Amikor ilyen kapcsolatban voltam, bennem okozott feszültséget, csak ezt igyekeztem nem kimutatni, főleg amikor nem otthon voltam, mert értelmes, profi nőnek akartam tűnni, nem egy idegbeteg vkinek. Egyébként egész jól sikerült, mert 3/4 év szenvedés és aztán szakítás után csodálkoztak, hogy ezt nem gondolták volna, mert mindig olyan kiegyensúlyozottnak tűntem.
Párommal ezt egyébként megbeszéltem, hogy nekem ez nem jó, meg látta is rajtam... aztán én nem bírtam már tovább.
szerintem foglalkozzatok vele mindenképpen. 1 év rengeteg idő akkor is ha 55+ az ember. Én pl. tuti nem várnám el a páromtól, hogy egy év szexmentesség után hűséges legyen hozzám.
A kérdés az, hogy mi okozza? Hormonális vagy párkapcsolati dolog? Mind a kettőt érdemes megoldani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!