Anyukák, akik otthon vagytok az első babával, hogy alakultak a mindennapok a második terhessèg alatt? Pl rosszullètek az elejèn, hogy tudtátok ellátni a babát közben?
Hát nehéz volt,de muszály!
Délutáni alvásnál én is aludtam vele.
Nekem csak a fáradság meg a gyomorégés volt a gond.
Úgxhogy nem volt annyira veszélyes.
Délutáni pihi vele sokat segített! :)
Nehezen de nyilván muszáj. 21 hónap van közöttük, azaz az 1. születésnapja után fogant a kicsi. A pozitív teszt után pár nappal kezdett fogzani is, extrém korán kelő volt hónapokig míg ki nem jött a 4 rágó + 4 szemfog, néha éjszaka volt fent 2-3 órát (mondjuk akkor aludt reggel akár 6-ig is) napközben nyűgös volt, én meg hulla. A gyerek ellátását nyilván muszáj, de a háztartással nem haladtam valami jól kb 5-10 hetes korom között. (Utána se aludt a gyerek jobban, de az álomkór enyhült, az összes foga meg vagy 16 hetes korom körül tört át, mikor már elkezdett aludni) Rosszullét is volt, de annyira nem volt durva, az állandó álmosság volt gáz.
Én is aludtam mikor ő, még 2x 1 órát aludt ekkor.
Most ezt élem meg.a nagyobb 16hós volt mikor terhes lettem.szonyat hányinger hanyás volt rajtam a 16ik terhességi hetemig
Kb 3 hete el múlt és mindent ugyan úgy csinálok mint esdig.nehéz volt az elején mert a csajom folyton jött utánam a mosdóba. Kitartast.egy anya mindent át tud vészelni.jah és segítségem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!