Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után, ha a szeretőd szakít veled, otthon megpróbálod rendezni a kapcsolatod?
El sem hiszem, hogy nő vagy. Komolyan. Egy negyvenes éveiben járó nő fonnyadt?
Hát menj futni
92. Szerintem te keserű férfi vagy, mert komolyan, már munkámból kifolyólag is sok nőt ismerek és még így egyik sem beszélt magáról vagy a neméről.
Köszönöm a válaszaidat, kitartás, mást nem tudok mondani, mert ha tényleg nő vagy és egy negyvenest ötvenest lefonnyadtozol. hááát van baj.
Nálam a jó nő harminc-harmincöt felett kezdődik.
#83 vagyok
Úgye úgye kérdező csak ott motoszkál a szerető :-)
Te már nem fogod szeretni a feleséged. Minden megváltozott már,csak Te mindenáron szembe akarsz uszni az árral.
Nem ítéllek el,próbálom minden szemszögből nézni. Vagy kínlódsz évekig vagy merész leszel és teszel magadért.
#88 igaza van.Azért mert 43 éves vagy ne temesd magad #88. Önbizalom tuning...
94. Miből gondolod, hogy ott motoszkál? Ott motoszkál, de én úgy gondolom, hogy idő kérdése és nulla kontakt. Talán
De köszönöm egyébként, hogy segíteni próbálsz
Amit meg tud oldani az idő, azért nem érdemes borítani egy házasságot. Én így gondolom.
Voltam hasonló helyzetben, nálam az idő semmit se fog megoldani, nála igen, ezért szerintem is jobb, hogy a feleségét választotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!