Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mar nem tudom mit tegyek. Tenyleg elgondolkodtam mar azon,
hogy megcsalom. Ti mit tennetek?
Engedd el a szexet, és éljetek boldog családként, ne baszogasd, mert még rosszabb lesz.
Vibrátor, vagy egy titkos szerető...
2021. márc. 20. 08:10
Jézusom, attól hogy 3 császárral szült még nem feltétel hogy az ronda legyen. Barátnőmnek is 3 volt, olyan jó alakja van hogy az nem igaz... Látszik a hasán hogy volt kismama de nem ronda, és a férje imádja ☺️ kérdező, valami gond van az biztos, te érzed, ő meg nem vállalja fel. Igy megbeszélni se tudjátok. Pedig ezzel kéne kezdeni. Amíg így áll hozzá, addig nem tehetsz semmit.
2021. márc. 20. 08:36
A hegszétválás miatt gond az évente császár, nem az alakja miatt.
2021. márc. 20. 08:40
Lehet, hogy lóg a hasa vagy striás nagyon, valamennyit plasztikai műtéttel lehet korrigálni rajta, csak tippelek.
2021. márc. 20. 08:43
54. Tudom hogy a gyors egymásután gond lehet, de utaltak rá hogy hogy nézhet ki a 3 császár után mint nő, arra irtam 🙂
2021. márc. 20. 08:45
53 mesélj még, hogy mennyien jó alakú és csodálatos az, akinek 3 éven belül 3-szor vágták keresztbe a hasfalát az izomzatával együtt... Kérlek, mesélj 😂 szánalmas ez az önnyugtatás, sokaknak már egy kis fogyás után sem a legjobb a hasán a bőr, egy ilyen mellett aztán még egy herezacskó is feszesebb és egyenletesebb.
2021. márc. 20. 08:48
Valamit valamiért, megis csak gyermek lett belőle. A férfi mit csinált közben?
2021. márc. 20. 08:53
57 egy szóval se utaltam arra hogy magamat nyugtatom, nekem sosem volt császárom vagy bármi hasi műtétem, milyen önnyugatatásról beszélsz. Attól hogy te a válaszaid alapján a párodat akivel gyereket vállalsz majd igy lenézed már előre, az téged minősít. Nem minden ember vall olyan nézeteket mint te egy nőről. Egyszerűen undorító vagy szerintem. Mondjuk olyan ember fanyalodna aki azt az embert szereti önmagáért és nem a testéért elsősorban.
2021. márc. 20. 09:13
51-es, te teljesen idióta vagy? Hol írtam én azt, hogy legyen hármas szex? Annyit mondtam, hogy éljenek egy kis társasági életet, és a szituációtól majd a férfi fejében megjelennek serkentő gondolatok, amik hatására lehet letámadja az iszogatás után az asszonyt. Nem mondtam egy szóval sem, hogy hármasozzanak. Hát nooooormális vagy?!
A tablettákkal meg mi a baj? Tekints rájuk úgy, mint egy átmeneti mankóra, aminek a használatával fel lehet turbózni a dolgokat.
Hozzáteszem, te SEMMILYEN javaslatot nem írtál. Szóval állíts is valamit, ne csak fanyalogjál!
2021. márc. 20. 09:28
Ha sokat dolgozik, keveset alszik, nem mozog, könnyen odaleszu a potencia.
vagy megváltozik vagy szükséged lesz egy potens pasira.
2021. márc. 20. 10:01
Kapcsolódó kérdések: