Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan vitátok még mielőtt összeházasodtatok, amikor elgondolkodtatok a szakításon, vagy esetleg szakítottatok is egy időre?
Mennyi idő után házasodtatok össze?
A kérdést nem konkrét helyzet ihlette, arról érdekelnének a tapasztalatok és vélemények, hogy megfogadható-e még az örök hűség, ha egyszer már valamikor megfogalmazódott egy ilyen gondolat (az esküvő pillanatában persze megint minden jó), vagy ez hosszú távon mindenképpen rosszat jelent?
Az én személyes nézőpontom szerint rosszat inkább az jelent, ha az örök hűség megfontolódik egy vita miatt.
Az a hátránya a mi kultúránknak, hogy az emberek a párkapcsolat csúcsán házasodnak, amikor még minden tökéletesnek tűnik, és gyakran nincsenek felkészülve mentálhigéniés szempontból egy kapcsolat fenntartására, nem rendelkeznek a stabilitást szolgáló önismereti szinttel, így amikor a kapcsolat kihívások elé néz, nem tudják közösen venni az akadályokat.
Volt... szakított - megérdemeltem mert előtte tényleg szmét módon viselkedtem -, de már aznap éjszaka sírva ismételgette, hogy szeret és csak dühből mondta, amit mondott.
Rá két napra, mikor hazamentük megbeszéltünk mindent - ottalvós vendégségben voltunk, de nem rendezett jelenetet, csak közölte, hogy vége.
Ennek két éve, azóta is boldogok vagyunk. Ő is változtatott kicsit a viselkedésén (tudta, hogy nem volt szent azért), én is, úgyhogy azóta csak kisebb, hétköznapi vitáink vannak olykor-olykor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!