Engedjük, vagy ne engedjük? Fél éve összeházasodtam a
volt barátnőmmel, akivel 17 évvel ezelőtt jártunk.
Figyelt kérdés
Neki van egy 16 éves lánya, nekem egy 18 éves fiam.5 hónap után a fiam azzal állt elénk,hogy a mostoha húgával szerelmesek egymásba. Én vonakodva bár, de elfogadtam. A párom tajtékzott, ő mindent meg akar tenni azért,hogy a gyerekek szakítsanak. Helyes, vagy helytelen ez a kapcsolat? Én nem látok benne semmi rosszat.
Amennyiben a barátnöd lánya nem a tied is egyúttal, akkor elvileg semmi gond vele.
Másrészt megakadályozni úgysem tudjátok, hogy együtt legyenek, legfeljebb hazudnak nektek, ha megtiltjátok.
Probléma akkor lesz legfeljebb, ha szakítanak és továbbra is egy háztartásban kell élniük.
Egyébként a lány NEM a húga a fiúnak, semmi rokonság nincs köztük (kivéve, ha fennáll, amit az elején kérdezetm)
2013. dec. 29. 16:58
2/14 anonim válasza:
Nem a huga, ugyhogy miert ne lehetnenek egyutt? Az is ugyanilyen, ha ket szerelmes fiatalnal az egyik anyja osszejon a masik apjaval.. Abba se lenne senkinek beleszolasa, foleg ha mar elvalt mind a ketto.
2013. dec. 29. 17:09
3/14 anonim válasza:
tilcsad csak, legalabb megtanulnak hazudni. :)
2013. dec. 29. 17:09
4/14 anonim válasza:
A srác meg a csaj nem rokonok, igaz?
Akkor meg ki kifogása a párodnak? A párod a legjobb úton halad arra, hogy az igazi viccbeli gonosz anyós váljon belőle.
2013. dec. 29. 17:11
5/14 anonim válasza:
Hehe, az biztos, hogy a "16 éves lány vagyok, a szüleim nem engedik, hogy a barátomnál aludjak, mit csináljak"-részt rendkívül praktikusan megúszták. :D Egyébként hiába őrjöng a párod, nem tud mit csinálni, minél jobban tiltja, annál rosszabb lesz. A későbbi szakítás (ha sor kerül rá) utáni együttélést majd oldják meg, az ő bajuk lesz (ezt le is tisztáznám velük). Meg megnézném a kislány későbbi fiújának az arcát, amikor kiderül, hogy "bátyus" ápolgatta előtte... érdekes helyzet, megvannak az előnyei és a hátrányai is. Ők még csak az előnyeit látják, de egy kamasz pár együtt élése nem lesz ám sétagalopp, a külső megítélésről nem is beszélve. Mindent összevetve egészen biztos, hogy nem tiltanám, de azért lefektetnék egy-két alapszabályt, és kíváncsian várnám, hogy mi sül ki ebből.
2013. dec. 29. 17:53
6/14 anonim válasza:
Semelyik megoldás sem tökéletes - ha tiltod, akkor tönkremegy a kapcsolatod a feleségeddel, a gyerekeddel ésatöbbi, viszont ha engeditek, és később szakítanak, akkor is tönkremegy a családi élet :D
2013. dec. 29. 18:13
7/14 anonim válasza:
1. Ha a fiad 18 éves, akkor hogy lehetett 17 éve más valaki a barátnöd, mint a gyerek anyja? Vagy ö az anya, csak szakítottatok?
2. A barátnöd lánya nem lehet a tied is? Mert ha 17 éve voltatatok együtt, akkor a 16 éves lánynak lehetsz akár te is az apja.
3. Ha az 1 és 2 kizárt, akkor semmi értelme tiltani, mert nem fogják betartani, legfeljebb dühösek lesznek rátok.
4. Kérdezd meg a barátnödet, hogy MI pontosan az, ami miatt ennyire kiborult?!?!?!
2013. dec. 29. 18:42
8/14 anonim válasza:
nem lehet,h te vagy az apja a lánynak és ezért akadt ki a feleséged?
2013. dec. 29. 19:11
9/14 Apollo :) válasza:
1. Köszi a támogatást :)
2. Az engem is érdekelne, hogy mit csináltál te az Ildivel 17 éve, Apa!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!