Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretnék válni? A férjem megcsalt a legjobb barátnőmmel, vagy csak abba az esetben, vagyok hajlandó, ha elismerik a tényt.
Figyelt kérdés
Vagy szeretném húzni az időt, hogyan tehetem?2013. nov. 1. 14:33
1/21 anonim válasza:
Lehet, hogy velem van a gond, de nem értem. Megcsaltak, te nem akarsz elválni, de ha beismerik, mégis megteszed?
Ha nem akarsz válni, ne válj. Vagy a férjed válna?
2/21 anonim válasza:
Miért nem ismerték el, hogy kijátszottak téged?Ha meg tudsz bocsájtan és nem emlegeted fel a multat, akkor ne válj!
3/21 A kérdező kommentje:
Nem ismerik el a tényt,van rá több bizonyítékom is a férjem szeretne válni, közös megegyezéssel. Be még nem adta.Egy kis településen élünk már elköltözött, de minden hol engem járat le, h nem lehet velem él. stb
2013. nov. 1. 14:55
4/21 intrepid válasza:
Lehet, túl sokat találkozott a barátnőddel, - kölcsönös tetszés, - szemkontaktus, emberi gyarlóság, - azután megtörténik az ilyen. Rendbe lehet még hozni ezt a házasságot, ne kezdjél el kapkodni. Csak akkor ismerik el a dolgot, ha egymással akarják folytatni, akkor viszont két embert veszítettél el, - a barátnődet, és a férjedet. Lehet, őket jobban egymásnak teremtette a sors, mint kettőtöket. Ha viszont csak egy testgyakorlat volt, akkor felejtsd el!
5/21 A kérdező kommentje:
Ez egy 30 éves házasság, és egy 25 éves barátság, nagyon fáj, h becsaptak. Én szeretném, ha vissza jönne. De, ha nem megy válni az biztos, h nem közös megegyezéssel szeretnék. Ezt neki is elmondtam. Ö válna, de nem tud, mert a pénzügyek összekötnek bennünket. Fenyegetőzik, h beadta a papírokat , közben megkérdeztem, h nem.A munkahelyemen lejárat stb, nagyon nehéz.
2013. nov. 1. 15:08
6/21 anonim válasza:
Próbáld már összeszedni magad és leírni normálisan, hogy mit akarsz, össze vissza beszélsz. A férjem megcsalt a legjobb barátnőmmel, vagy csak abba az esetben, vagyok hajlandó, ha elismerik a tényt. De minden hol engem járat le, hogy nem lehet velem él. Szerinted ezek értelmes mondatok? Akkor most megcsalt, vagy nem? Honnan tudod, ha igen? Miért nem akarsz válni?
8/21 anonim válasza:
Ha elment a férjed, akkor hagyd gondolkodni, ha akar visszajön.
9/21 anonim válasza:
Először is nyugodj meg.
Szedd össze a gondolataidat,és írd le, hogy derült ki, mivel bukott le.A barátnőd mit mond?Ő elismeri,hogy lefeküdt a férjeddel?
A férjed miért akar válni?
Tényleg zavarosan írsz,de megértem a lelkiállapotodat, mert én is megcsalt feleség vagyok.
Írj,és többet tudok segíteni.Egy 30 éves házasságot csak nem kéne kidobni, ha helyrehozható,és nem végleges a férjed elköltözése.
10/21 anonim válasza:
Figyelj, felesleges tovább húzni, ha menni akar a férjed, akkor hagyjad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!