Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Engedjük, vagy ne engedjük?...

Engedjük, vagy ne engedjük? Fél éve összeházasodtam a volt barátnőmmel, akivel 17 évvel ezelőtt jártunk.

Figyelt kérdés
Neki van egy 16 éves lánya, nekem egy 18 éves fiam.5 hónap után a fiam azzal állt elénk,hogy a mostoha húgával szerelmesek egymásba. Én vonakodva bár, de elfogadtam. A párom tajtékzott, ő mindent meg akar tenni azért,hogy a gyerekek szakítsanak. Helyes, vagy helytelen ez a kapcsolat? Én nem látok benne semmi rosszat.
2013. dec. 29. 16:51
1 2
 11/14 Apollo :) válasza:
54%
Apa, ha Vanessza a húgom, én nem tudom mit csinálok...
2013. dec. 29. 20:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Elég gáz a szitu, mert oké, hogy nem a húga, de mégis elég fura. Nekem is van mostohabátyám de egyszer sem néztem rá pasiként... uhhh kemény. Én sem örülnék a feleséged helyében, aki nyilván azt is gondolja, hogy a kislánya túl fiatal, ráadásul összejön egy 18 évessel, aki ráadásul a férje fia... Kőkemény. Tiltani persze nem lehet. Azért azt tisztázzátok, ki az apa, ha már felmerült a kérdés :D
2013. dec. 29. 22:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Na várjál, volt egy barátnőd, mikor volt egy egyéves fiad...nálam már itt elveszett a történet. Aztán kiderül 17 évvel később, hogy a lánynak te lehetnél az apja.
2013. dec. 31. 02:00
 14/14 anonim ***** válasza:

A feleséged tud valamit, amit te nem.

Mondd meg neki, hogy elő a farbával a gyerekek érdekében is.

Nem árt a genetikai vizsgálat sem.

2014. jan. 1. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!