Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mar nem tudom mit tegyek. Tenyleg elgondolkodtam mar azon, hogy megcsalom. Ti mit tennetek?
Ehhez a kulcsmondat a ”megismertem vkit". Nemkell létezzen, csak mondj ennyit xd
Vagy látványosan hurcold a telód mindenhova, tudod amit akk szoktak ha van új. Hátha észbe kap. Te tiszta vagy mert valójában nincs senki, mégis előfog jönni mi a gond meg elmondod majd h pont ezért csináltad.
Kicsit off, de mekkora a legkisebb? Nagyon fiatal vagy még mindig, persze ezzel semmi gond nincsen, mindenkinek magánügye mikor alapít családot. Azt írod két éve már ez megy, akkor gondolom a legkisebb még ez előtt született és nem a már hanyatló libidó korszakában, zéró kommunkiáció és problémamegoldás mellett vállaltátok be a harmadikat is. Mondjuk most már totál mindegy.
Esetleg kérdezd meg hajlandó lenne e párterápiára menni, vagy ha nem, akkor rendesen megbeszélni és megoldást keresni, mert ha mindenre nem a válasz, akkor ez veszett fejsze nyele.
A diétát, mozgást pedig, ha úgy érzed szükésged van rá, magad miatt csináld, nem kell hozzá az engedélye. Egészségesen étkezni bármikor lehet, kisgyerkek mellett is, sőt, akkor az igsazán legjobb, a mozgás meg nyilván annak függvénye, mikor szültél utoljára, de három gyerek után gondolom amúgy is futkosol eleget.
Mindenesetre fiatal vagy ahhoz is, hogy elengedd magad fizikálisan és ahhoz is, hogy szex nélkül élj egy halódó kapcsolatban, így ha semmilyen lépésre nem hajlandó, teljesen elzárkózik, akkor bizobny ez itt a vége, az már megint más kérdés 25 évesen, 3 gyerkkel, egyedülálló anyaként majd miként boldogulsz nélküle, de nyilván, ha adott ahyelyzet, majd megoldod, hisz választásod nemigen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!