Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mar nem tudom mit tegyek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mar nem tudom mit tegyek. Tenyleg elgondolkodtam mar azon, hogy megcsalom. Ti mit tennetek?

Figyelt kérdés
Kicsit kezdek mar begolyozni.7 eve vagyok egyutt ferjemmel. De az utobbi idoben. (2eve)konkretan be kell jelentenem, ha szeretkezni akarok. Mert amugy nem lenne semmi, ha en nem maszom ra, akkor szinten nem lenne semmi. Ma peldaul 4x mondtam el neki napkozben, hogy jo lenne mar szeretkezni. Erre este befekszik mellem, elkezd telejesen hulyesegekrol beszelgetni. Esze agaban nincs, hogy na akkor legyen valami. Kerdore vonom, hogy lesz-e valami, vagy sem, mert akkor alszom. Erre ismet csak total hulye valaszokkal bujik ki.
2021. márc. 19. 22:14
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez a kulcsmondat a ”megismertem vkit". Nemkell létezzen, csak mondj ennyit xd

Vagy látványosan hurcold a telód mindenhova, tudod amit akk szoktak ha van új. Hátha észbe kap. Te tiszta vagy mert valójában nincs senki, mégis előfog jönni mi a gond meg elmondod majd h pont ezért csináltad.

2021. márc. 20. 02:53
 32/68 anonim ***** válasza:
41%
Azért 3 császár után érdekesen nézhetsz ki. Eleve milyen alkat vagy? Hogyan öltözködsz? Mennyire vagy ápolt?
2021. márc. 20. 02:55
 33/68 A kérdező kommentje:
Nyilvan perszevaltozott a testem. De en akar hanyszor neki akarok allni egy dietanak, vagy barminek. En azt kapom, hogy ne kapkodjak, ra erek meg, most szultel 3 gyermeket, ne akarj egybol. Most akkor nem ertem. Hameg esetleg tenyleg az zavarja, hogy mashogy nezek ki,miert nem hagy el? Vagy misrt nem mondja?
2021. márc. 20. 05:55
 34/68 anonim ***** válasza:
80%
ne bántson meg
2021. márc. 20. 05:58
 35/68 A kérdező kommentje:
En nem tudom kedves utolso te no vagy e vagy ferfi. Ha no szegyeld magad. Adja az isten 3 csaszarod legyen, esjusson ez eszedbe. Ha pedig ferfi,akkor adja az isten, hogy csak csaszarral szulhessen a kedvesed. Es majd akkor ra josz,miketirogatsz. Semmi penzert nem cserelnem le a 3 gyermekem. Akkor inkabb maradjak eletem vegeig egyedul. De nekem ok a mindeneim.
2021. márc. 20. 05:58
 36/68 A kérdező kommentje:
Miert az jobbamit most tesz. Akkor legalabb meglehetne valtoztatni. Igy hogy nem mond semmit,igy max vallni.
2021. márc. 20. 05:59
 37/68 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit off, de mekkora a legkisebb? Nagyon fiatal vagy még mindig, persze ezzel semmi gond nincsen, mindenkinek magánügye mikor alapít családot. Azt írod két éve már ez megy, akkor gondolom a legkisebb még ez előtt született és nem a már hanyatló libidó korszakában, zéró kommunkiáció és problémamegoldás mellett vállaltátok be a harmadikat is. Mondjuk most már totál mindegy.

Esetleg kérdezd meg hajlandó lenne e párterápiára menni, vagy ha nem, akkor rendesen megbeszélni és megoldást keresni, mert ha mindenre nem a válasz, akkor ez veszett fejsze nyele.

A diétát, mozgást pedig, ha úgy érzed szükésged van rá, magad miatt csináld, nem kell hozzá az engedélye. Egészségesen étkezni bármikor lehet, kisgyerkek mellett is, sőt, akkor az igsazán legjobb, a mozgás meg nyilván annak függvénye, mikor szültél utoljára, de három gyerek után gondolom amúgy is futkosol eleget.

Mindenesetre fiatal vagy ahhoz is, hogy elengedd magad fizikálisan és ahhoz is, hogy szex nélkül élj egy halódó kapcsolatban, így ha semmilyen lépésre nem hajlandó, teljesen elzárkózik, akkor bizobny ez itt a vége, az már megint más kérdés 25 évesen, 3 gyerkkel, egyedülálló anyaként majd miként boldogulsz nélküle, de nyilván, ha adott ahyelyzet, majd megoldod, hisz választásod nemigen lesz.

2021. márc. 20. 06:02
 38/68 anonim ***** válasza:
100%
Amit elmondtál az alapján nagyon szürke az életetek. Kucsit próbáljátok feldobni es tuti visszajön a kedve. De az is lehet, hogy már rég félrejár.
2021. márc. 20. 06:35
 39/68 anonim ***** válasza:
53%
Tulajdonképp egy jó húsban lévő agressziv momzilla vagy, aztán csodálkozol. Aha.
2021. márc. 20. 06:37
 40/68 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom mi szamit jo husnak 🤣 70kg vagyok. 65 voltam terhesseg elott. De ha sok a 70 kg, akkor igy jartam 🤣🤣
2021. márc. 20. 06:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!