Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mar nem tudom mit tegyek. Tenyleg elgondolkodtam mar azon, hogy megcsalom. Ti mit tennetek?
Na, megjött a kis pick me, 43 személyében 😂😂😂
Exem 22 volt és alig szexelt. Nem azon a bánatos életkoron múlik ez, hanem hogy ez a szerencsétlen lerombolta a szexualitást a 3 pulya sorozatos kitolásával. Az elmúlt kb 5 évben vagy szült vagy lábadozott vagy szoptatott. 3 gyerek lehet, hogy nem sok, de így az.
Attól tartok, 7 év alatt 3 gyerek mellett a kapcsolatotok szexuális oldala már teljesen lemerült. Ezen a téren nem kell hibást keresni. Egyszerűen a gyerekek meg a hosszú idő miatt eltűnt a kémia a kapcsolatotokból. Ez egy tipikus jelenség.
Most lehet furcsa lesz a válaszom, de én azt javasolnám, hogy a férjedet kicsit "fel kéne rázni". Menjen el párszor masszázsra valami mutatós csajhoz, tartsatok egy ivászatot és hívd át valamelyik barátnődet (legyen benne a szituációban az a "hármas" hangulat). Illetve én még javasolnám, hogy orvosnál írasson fel magának néhány erekció-elősegítő tablettát.
Ilyen és ehhez hasonló dolgokkal hátha sikerülne kapnia egy olyan ingersorozatot, ami visszahozná a kedvét a szexuális élethez. És ha már egy aktus összejött, onnantól sokkal valószínűbb, hogy beindul újra a gépezet.
Jószándékból mondom, ne hurrogjatok le! Ha már három kisgyereket van, akkor nem kéne elválni még vagy tíz évig legalább...
Minden megcsalt nő ezt mondja:
"Ketlem, hogy felre jarna. "
7 év alatt 3 gyerek. Vagy terhes voltál vagy szoptattál.
Nem csoda, hogy nem kíván. Mikor voltál NŐ? Illatos, csábító, sportos, csinos, szép ruhás?
Császárral évente szülni???
Te nem vagy 100-as...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!