Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mar nem tudom mit tegyek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mar nem tudom mit tegyek. Tenyleg elgondolkodtam mar azon, hogy megcsalom. Ti mit tennetek?

Figyelt kérdés
Kicsit kezdek mar begolyozni.7 eve vagyok egyutt ferjemmel. De az utobbi idoben. (2eve)konkretan be kell jelentenem, ha szeretkezni akarok. Mert amugy nem lenne semmi, ha en nem maszom ra, akkor szinten nem lenne semmi. Ma peldaul 4x mondtam el neki napkozben, hogy jo lenne mar szeretkezni. Erre este befekszik mellem, elkezd telejesen hulyesegekrol beszelgetni. Esze agaban nincs, hogy na akkor legyen valami. Kerdore vonom, hogy lesz-e valami, vagy sem, mert akkor alszom. Erre ismet csak total hulye valaszokkal bujik ki.
2021. márc. 19. 22:14
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyszerűen rád unt. Főállású szülők lettetek, lassan eltűnt az izgalom a spontanelitás az életből. Gyerekek harsányak, mindig ők vannak a fókuszban, gondolom kettesben töltött idő nincs. És ha így van, akkor csinálhatsz te bármit, fejre is állhatsz nem lesz jobb a helyzet. Párterápia is csak egy utolsó újraélesztési kísérlet. A legjobb nőket is megunják, a topmodelleket is csalják. Tudom nem vigasz, csak azt akarom érzékeltetni, hogy sajnos nem egyedi a problémád.
2021. márc. 20. 06:46
 42/68 anonim ***** válasza:
9%
Ezert kell veled egykotut keresni, 27 FERFI vagyok es napi szinten szexelek, a 33 eves pasid mar kezdett elpuhulni. Ki tudja, merevedesi zavarok, recskazas, beteljesitetlen vagyak, lehet hogy bdsm fan, lehet megcsal. Sok minden miatt maradhat el a szex, de itt az ido valni
2021. márc. 20. 07:04
 43/68 anonim ***** válasza:
79%

Na, megjött a kis pick me, 43 személyében 😂😂😂

Exem 22 volt és alig szexelt. Nem azon a bánatos életkoron múlik ez, hanem hogy ez a szerencsétlen lerombolta a szexualitást a 3 pulya sorozatos kitolásával. Az elmúlt kb 5 évben vagy szült vagy lábadozott vagy szoptatott. 3 gyerek lehet, hogy nem sok, de így az.

2021. márc. 20. 07:11
 44/68 anonim ***** válasza:
46%

Attól tartok, 7 év alatt 3 gyerek mellett a kapcsolatotok szexuális oldala már teljesen lemerült. Ezen a téren nem kell hibást keresni. Egyszerűen a gyerekek meg a hosszú idő miatt eltűnt a kémia a kapcsolatotokból. Ez egy tipikus jelenség.

Most lehet furcsa lesz a válaszom, de én azt javasolnám, hogy a férjedet kicsit "fel kéne rázni". Menjen el párszor masszázsra valami mutatós csajhoz, tartsatok egy ivászatot és hívd át valamelyik barátnődet (legyen benne a szituációban az a "hármas" hangulat). Illetve én még javasolnám, hogy orvosnál írasson fel magának néhány erekció-elősegítő tablettát.

Ilyen és ehhez hasonló dolgokkal hátha sikerülne kapnia egy olyan ingersorozatot, ami visszahozná a kedvét a szexuális élethez. És ha már egy aktus összejött, onnantól sokkal valószínűbb, hogy beindul újra a gépezet.

Jószándékból mondom, ne hurrogjatok le! Ha már három kisgyereket van, akkor nem kéne elválni még vagy tíz évig legalább...

2021. márc. 20. 07:16
 45/68 anonim ***** válasza:
83%

Minden megcsalt nő ezt mondja:

"Ketlem, hogy felre jarna. "

2021. márc. 20. 07:43
 46/68 anonim ***** válasza:
85%

7 év alatt 3 gyerek. Vagy terhes voltál vagy szoptattál.

Nem csoda, hogy nem kíván. Mikor voltál NŐ? Illatos, csábító, sportos, csinos, szép ruhás?

2021. márc. 20. 07:53
 47/68 A kérdező kommentje:
3 ev alatt szultem a 3gyermeket. Nem tudtam oket szoptatni. Meg a vegen leszek a hibas, mert mertem szulni 🤣🤣🤣 ha kioltozom az abaja miert oltozom ki, nem keszulunk sehova...hagyjuk mar hogy tenyeg en vagyok a hibas
2021. márc. 20. 07:55
 48/68 anonim ***** válasza:
100%

Császárral évente szülni???

Te nem vagy 100-as...

2021. márc. 20. 08:02
 49/68 A kérdező kommentje:
Koszi,majd megnezetem hagy szazalekos vagyok.
2021. márc. 20. 08:03
 50/68 anonim ***** válasza:
84%
Jesszus. Ne figyelj 45-re, nem érti, hogy pont az a gond, hogy a férjed egy nőt sem tud kielégíteni nem hogy többet. Tablettákkal pirulákkal istenem, meg hívja oda a barátnőjét! Milyen kegyetlen dolog azt kérni, gyere nézheted mit csinálok vele, ami nem megy veled, csak stimulánsok hatására. És ezt mind megélni 25 évesen nagyszerű érzés lehet. Mi lesz később, menjen bele minden féle perverzióba, mert lehet arra lesz szükség? Ez nem megoldás.
2021. márc. 20. 08:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!