Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van amikor jogos a megcsalás?
Kis kurv.a :D így látatlanban elmondom, hogy ezerszer jobb és intelligensebb nő, mint te valaha lehetsz angyalom. Körme alatt a piszok többet ér.
Nem csodálom, hogy megcsaltak, ilyen nőket nem is lehet másképp kibírni :)
Tudtommal nem csaltak meg, szerencsére eddig tudtam normális férfiakat választani.
Arról a nőről is megvan a véleményem, aki lazán odafekszik ágymelegítőnek egy ilyen férfi mellé, és ennyire tartja magát.
Dehogynem :D hát mi másért vagy ennél a kérdésnél ilyen acsarogva? :)
Őszintén ki nem szarja le, hogy neked mi a véleményed? Szerinted ez számít, hogy most itt pattogsz? Nem is kérdeztek :)
Eredj moss-főzz-takaríts
Azért, mert ismerek olyanokat, akiket megcsaltak, és sajnálom őket, hogy nekik ez jutott. Sokuknál egyébként kívülről tényleg úgy tűnik, hogy jaj, szülés után direkt szívatja a pasit, amikor azért aki ismeri őket, tudja, hogy a pasi is bőven hibás volt (születési depressziót lesz.ta, gyereknevelésbe nem segített bele annyit). De megcsalt férfit is ismerek.
És engem még erkölcsösnek neveltek, bár tudom, manapság ez már ritka.
hoogyne, persze, azért ülsz itt késő este a megcsalás kategóriában csemegézve. Te kis terézanyu :)
Na jó éjt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!