Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudtátok meg házasságban, hogy hosszú ideje csalnak? Együtt maradtatok vagy elváltatok?
Figyelt kérdés
2021. márc. 19. 12:12
21/34 anonim válasza:
19. Jót röhögtem, köszönöm <3 Irigylésre méltó történet :D
22/34 anonim válasza:
"a kapcsolatuk jobb, mint valaha"
Mint valami trágya vs teleshopos reklámduma, amit senki sem esz már be. 🤡🤡🤡🤡🤡
23/34 anonim válasza:
A f@sz bajotok van már! Leírtam ami van, kész! Mit lehet ezen lepontozni?
Elég közel ismerem őket ahhoz, hogy őszintén beszéljünk.
Azt is elmondtam hogy ez nagyon ritka.
Fogyatékosok vagytok talán?
24/34 anonim válasza:
De látom titeket már jól megtört az élet azért vagytok ilyen savanyúkáposzták hahahah
25/34 anonim válasza:
Inkább az, mint olyan hülyének lenni, hogy a fél világ a magadnak gyártott hazugságodon röhög lol
26/34 anonim válasza:
Higgyél amit akarsz, mégcsak nem is azt mondtam hogy velem történg te gyászkeret, de oké :D
27/34 anonim válasza:
Mi az hogy lol, magyarul beszéljél mondjuk, bár gondolom nincs hol szocializálódnod, csak netezel
28/34 anonim válasza:
mélységesen irigykedünk egy ilyen csodás kapcsolatra :D
29/34 anonim válasza:
27 Miért, talán annyira bunkó vagy, hogy még angolul sem tudsz? Eléggé annak a fajtának tűnsz, kicsim.
30/34 anonim válasza:
Te kötöttél bele a válaszomba te majom. Pedig rohadtul semmi közöd ahhoz, hogy ki mit tapasztal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!