Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudtátok meg házasságban, hogy hosszú ideje csalnak? Együtt maradtatok vagy elváltatok?
Velem speciel nem történt, de a környezetemben több megcsalásos, kiderülősös-megsejtős sztorit ismerek. Hát szégyen milyen gyávák az emberek. Férfiak a megcsalók, és egytől-egyig tudják , hogy romokban a házasság, de maradtak, mert jaj pénz, jaj gyerek (ezt egy ideig érted, de életed végéig szánalom. És hozzá az irtó buta nejeik, akik kiverték a párjukból a "viszem a gyereket, minket többet nem látsz, ha nem minket választasz" alapon, hogy maradjanak, és elkönyvelték a csatát nyertesnek.
De ezekben nincs köszönet, csak látszat házasság, kamu boldogság. De jól érezzük magunkat és közben belülről rohad az egész.
Konkrétan három olyan családot is ismerek, ahol tudom belülről a sztorit és tudod miért nem mennek ezek már sosem? Mert egy hosszú ideje csalásnál már rég nem egymást szeretik, főleg a megcsaló, de nehogy azt hidd, hogy a megcsalt egy szívét-lelkét kapcsolatba adó valaki. Taposták egymást évekig és most isszák a levét. Férfiak kb. zsarolva maradnak és gyávaságból
Ja és olyan családokról beszélek, ahol nem volt sosem hangos vita, nagy perpatvar. Igazi kifelé mintacsalád
Itt is megkérdezheted a férfiakat, sokan leírják őszintén, hogy mennének, de nem tudnak...
Ja és még valami: egy olyan megcsalást nem láttam még, ahol bebukás után bárki változtani akart volna. Mondjuk hova, de érted? Inkább vissza ugyanabba a szrba, mert akkor majd csak felkelünk reggel arra, hogy szerelmes lettem újból..
aham. másba lehet
Nálunk is van egy ilyen család a szomszédban. A nőnek semmilye nincs egy eltartott kis kamu műkörmös. De már be van sz*rva, hogy el ne veszítse a nagy vagyont, amit a férje szülei raktak természetesen össze.
Megy az alkohol, a veszekedés és a "mentsük meg ezt a sz*rt színdarab." A férfi kb.fél a feleségétől, akinek csak a hangja nagy, de SEMMIT nem ért el az életben. Fájdalmas ezt nézni idegenként. Most költözni fognak, új életet kezdenek. 😅
#7 volt férje bátor volt,mert lépni!
Gyávák boldogtalanok,szenvednek,f@sza egy életük lehet.
8. Meg is érdemlik. Tudom, hogy a pénz meg a gyerek nagy szó, de ezzel takarózni évekig. Pláne, hogy otthon tudja az asszony, hogy baj van, de azért még rájátszanak. Mindenki főjön a saját levében.
Szeretőhöz jár, kivirul, totál boldog, rájön, hogy ez kell, de inkább visszacsicskul. Ki-ki érdemei szerint....
Igen #9 igen
Sok a piros a válaszok mellett🙂,nem mindenkinek tetszik ahogy látom,pedig van bennük igazság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!