Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tudtátok meg házasságba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudtátok meg házasságban, hogy hosszú ideje csalnak? Együtt maradtatok vagy elváltatok?

Figyelt kérdés
2021. márc. 19. 12:12
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
28%
Lehet itt van a kertvárosi szörnyeteg feleség, akit megcsaltak. 😂😂😂
2021. márc. 19. 13:53
 12/34 anonim ***** válasza:
40%
Látom megérkeztek a feleségek 🤣
2021. márc. 19. 14:01
 13/34 anonim ***** válasza:
67%

Igazából az esetek 99%-ában ez nem meglepetés. Vagy tudod, hogy nem vagy elég közel a párodhoz és nem ismered eléggé több éves kapcsolatban is és azért tudod, hogy szar. Vagy ismered a párod elég jól és akkor azért tudod, ha szar a kapcsolatotok, mert érzed rajtatok. Mindkét esetben nagyon valószínű a megcsalás, mert normális ember egy ilyen helyzetben tesz azért, hogy jobb legyen. Aki nem, az általában kifelé néz már.

A legtöbb ember egy gyáva tetű, aki egyértelműen látja, hogy félrekúrnak mellette, csak inkább köp egyet és alááll. Sok kapcsolatot láttam, amiben volt vagy van megcsalás, csak a hülye nem vette volna észre a jeleket. Kb nyilvánosan elfogadott tény volt az ismeretségi körben, az adott pár szimbiózisban él és vagy az egyik vagy mindkettő baxik ezerrel valaki mással. Tényleg csak az nem veszi észre az ilyesmit, aki nem akarja.

2021. márc. 19. 15:41
 14/34 anonim ***** válasza:
74%

13. Ott a pont. Legtöbb esetben pontosan látja a megcsalt fél, hogy szr van a palacsintába, de tenni nem tesz.

És most megcsalás előttről beszélek. Évek óta nem érdekel már a párod sok esetben, napi szintű veszekedések vannak, de ez tök oké. Ha meg kiderül, hogy merte, milyen szemét, pedig "esküt tett"

Jön inkább a napi kontroll meg satuba szorítás. Tenni már rég nem tesz egyik sem, jobb nem lesz, de úgy gondolják a napi ezer ellenőrzéssel minden szép és boldog lesz...

2021. márc. 19. 15:47
 15/34 anonim ***** válasza:
50%
Gyerekek eskü, pont itt ment el előttünk a feleség. A sértett nagyasszony max hangerőn vágtatott végig. Egyébként a férje ivós haverjával jár mostanában össze dugni. Utána meg megy haza, mint jó anyuka a két kisgyerekhez akiknek online oktatás van most. Okádék egy pereputty. 😅😅
2021. márc. 19. 16:11
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
akkor legalább barátok közt marad :D
2021. márc. 19. 16:17
 17/34 anonim ***** válasza:
67%

A feleség mindent visz. Esküszöm ezt tv-ben kéne mutogatni. Én elítélem a megcsalást, de teljesen megértem, hogy a férje félrement. Ez a nő kb.férfi. 😂

Tiszta aggresszor.

2021. márc. 19. 16:21
 18/34 anonim ***** válasza:
47%
Én ismerek ilyen passzív- agresszív nőket (pont mint akik itt sunyiban lepontozgatnak, mert ez annyira számít :D ) és meg nem mondanád, hogy milyen kontroll alatt tartja a párját. De naponta többször is felhívja ha kell, ha nem, hogy merre jár, mit csinál (munkában is :) mikor ér haza, miért késett, kivel volt, mivel volt, miért volt, máskor ne legyen :D
2021. márc. 19. 16:23
 19/34 anonim ***** válasza:
31%

Láttam ilyet közelről.

A gyereket és a feleséget kezdte zaklatni a férfi szeretőjének a felesége, így tudták meg.

Évekig tartott amúgy a dolog, de nem váltak el. A kezdeti veszekedések után kibékültek és már lassan 4évtizede tart a házasság.

A kapcsolatuk jobb mint valaha.

De szerintem ez nagyon ritka, legtöbben elválnak ilyenkor.

2021. márc. 19. 16:25
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
*férfi szeretőjének a férje, bocsánat
2021. márc. 19. 16:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!