Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abban az esetben, ha egy párkapcsolatban felbukkan egy harmadik fél, miért kizárólag őt hibáztatja a társadalom többsége?
Én mindig is úgy véltem, hogy ha egy párkapcsolatban megjelenik egy szerető, az sosem ok nélkül történik. Ha két ember kapcsolata kellően jól működik, akkor aligha fog bekerülni a képbe egy harmadik fél.
Nem helyesebb lenne ilyenkor sok embernek magába néznie? Szerintem egy párkapcsolatot mindig két ember ront el, nem lehet kizárólag a szeretőre mutogatni.
#71 Pontosan! Soha, semmilyen esetben. Szakításra, válásra --> lehet ok, ezzel egyetértek, de ezt írtam is. Gondoltam leírom neked újra, olvasgasd, egyszer talán feljut.
Nem kértem ki a véleményedet a véleményemről. Szólás szabadsága van, szabad véleménynyilvánítás. Legközelebb megtarthatod magadnak a hozzáfingásodat. 😉
További kellemes gerinctelen életet.
Egy ideje figyelem a kérdésről folyó vitát...
Úgy gondolom, hogy nem érdemes ezen egymást gyilkolni, mert ahány ember, annyi "erkölcsi zsinórmérték". Ami az egyiknek belefér, az, a másik számára gyomorforgató is lehet.
A szerető tartásról azt gondolom, hogy az esetek egy részében, csak rövid távon vannak nyertesek. Hosszú távon nemcsak a megcsalt fél veszít, hanem, ha komoly érzelmek vannak, akkor a megcsaló, vagy a szerető is bukhat a dolgon, ha nem úgy alakulnak a dolgok.
72 ha komoly érzelmek vannak, akkor a megcsaló, vagy a szerető is bukhat a dolgon
így van és fog is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!