Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abban az esetben, ha egy párkapcsolatban felbukkan egy harmadik fél, miért kizárólag őt hibáztatja a társadalom többsége?
Én mindig is úgy véltem, hogy ha egy párkapcsolatban megjelenik egy szerető, az sosem ok nélkül történik. Ha két ember kapcsolata kellően jól működik, akkor aligha fog bekerülni a képbe egy harmadik fél.
Nem helyesebb lenne ilyenkor sok embernek magába néznie? Szerintem egy párkapcsolatot mindig két ember ront el, nem lehet kizárólag a szeretőre mutogatni.
56,59es vagyok
Még valami.
Ha meg a megcsalt fél hibás el kell válni, nem megalázni.Az együtt töltött éveket nézzük már b+
Miért jó azt megalázni akit szerettünk, akivel családot alapítottuk?
Mert a legtöbb esetben nem akarnak válni a csalók, csak már uncsi a másik. Inkább hátbadöfik. Hát gratulálok.
De nem a szerető nem hibás még mindig azt mondom, nem kell okolni. Őt okolja a párja ha neki is van.
Kérdező, azt írod nézzen magába a megcsalt.
És ha azt látja mindent megtért, csak eltelt 20-25 év nincs már szerelem? Ennyi a bűne?
Mert attól, hogy a meg csaló hazudgál a szerető ék, hogy jaj ilyen cár, olyan cár, az az esetek döntő többségében nem úgy van. De mégsem mondatja,hogy minden ok otthon, tiszta ruha rendes ház, szex, imadnivaloan nevelt gyerekek, csak már megszokott, kell egy kis pezsdites
Nem akartam részrehajlónak tűnni. Senki sem érdemli meg, hogy éveken keresztül hazudjanak neki. Tudom, arra is akad példa, hogy egyszerűen ellaposodik egy kapcsolat.
Csak arra akartam kilyukadni, hogy a társadalom sokszor kizárólag a 3. felet hibáztatja.
Köszönöm a válaszokat egyébként!
Én is voltam szerető,közel 2 évig,egy házas férfival.Tudom,nem leszek népszerű és büszke sem vagyok rá,de így alakult.
Én vetettem véget a kapcsolatnak.Náluk gyerek nem volt.
Ő pl ki is jelentette,hogy képtelen kilépni a kapcsolatunkból,de túl gyáva hogy lépjen,valamint nyiltan közölte hogy a közös vagyont amiért ő dolgozott meg,nem engedi át a feleségnek...
Olyan dolgokat is tudtam róla,amit a feleség nem...és állitólag évek óta szex sincs,amit nem hittem el.
Közben rengeteg visszaigazolást kaptam hogy de bizony, nem kevés házasság van a baráti körömben is,ahol intimitás nulla.
Egy ilyen háromszögben mindenki sérül és leginkább olyanoknak való,aki kellőképp érzéketlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!