Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldog párkapcsolatban élek, azonban egy harmadik fél teljesen összekavar, mit tehetnék?
Imádom a barátom, de van egy srác, akivel régen összejártam, de sajnos csak én voltam szerelmes, ő nem, és habár évekkel ezelőtt volt, akkor is újra és újra s újra eszembe jut. Letiltottam nem is beszélek vele/róla igyekszem rá se gondolni, és többnyire boldog vagyok, de aztán megint eszembe jut és megint kivagyok. Gyűlölöm még a gondolatát is,hogy valakivel összejön...
A barátommal nagyon harmonikus a kapcsolatunk, a problémáinkat meg tudjuk beszélni, minden ok. Erről az egy dologról viszont senkinek se tudok beszélni, annyira szégyenlem és borzasztóan érzem magam...
Jaj, boldog párkapcsolatban élsz, meg imádod... Persze, majdnem el is hiszem!
Akkor le se szrnád a másikat!
Legalább magadnak ne hazudnàl!
Egy harmadik fél bekavar :D Ez jó. Sajnos, ahogy írták, itt te vagy az, aki bekavar.
A tanácsom az, hogy ne engedd meg a luxust magadnak, hogy megfelejtkezel a saját felelősségedről. Döntsd el, mit akarsz, és tegyél úgy. Vagy 100%-ban a kapcsolatodra koncentrálsz és kizárod a másik srácot, vagy hagyod a kapcsolatodat a fenébe.
Szóval tehetetlen bábként tekintesz magadra, aki a köülmények áldozata, de ez nem igaz. Azért van ez a helyzet, mert te így alakítod. Ha nem tetszik, csináld másképp.
Harmadik fél XD
Olvasni és értelmezni se tud itt pár jó ember. Nem BEkavar, hanem összekavarja, azaz összezavarodik tőle.
Kérdező, ha szeretnéd igazán a párod, nem kattogál állandóan a másik srácon. Annyira nem lehet boldog és harmonikus ezek alapján. Nem hiányolsz valamit a kapcsolatból?
Ha csak egy fantázia, akkor nem kell túlkombinálni. Fantáziálj, aztán majd elmúlik. Nem kell vele törődni.
Ellenkező esetben nem lehet kiegyensúlyozott a kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!