Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit hibáztattok abban az esetben, ha egy párkapcsolat egy harmadik fél miatt ér véget?
1. Hibás a 3. személy.
2. Hibás az elcsábított, mert nem volt őszinte a párjával.
3. Hibás a szenvedő alany, mert valami oknál fogva hagyta, hogy idáig fajuljon az eset.
Sziasztok!
Szerintem is legkevésbé a "csábító" hibás, főleg ha szerelmes is. Akkor tartanám őt is hibásnak, ha nem szereti az illetőt és csak egy kalandot akar, úgy áll hozzá, hogy na én XY-t el tudtam csábítani a párjától, most akkor milyen jó nő/pasi vagyok.... sajnos azért ilyenek is vannak. :/
Az pedig, hogy az elcsábított vagy a megcsalt a hibás, nagyon helyzetfüggő. Általában szerintem mindkettő. Az elcsábított akkor igazán hibás, ha nem szerelemből tette, amit tett, hanem csak megkívánta a nőt/pasit. A megcsalt "áldozat" pedig akkor tényleg áldozat, ha minden tőle telhetőt megtett a kapcsolat érdekében, és annak ellenére lépett félre a párja (pl. mert megunta). Viszont szerintem legtöbbször a megcsalt fél is hibás, mert ő sem tesz meg mindent, sőt, esetleg még ő is félrelép.
Egyszóval tényleg helyzetfüggő és nem lehet ezt így pontosan megállapítani, főleg általánosítva (szerintem).
annyira látszik, hogy ki milyen szerepet vállalt már ebből a mesterhármasból :)
szívem szerint a rangsor a: csábított, csábító, elhagyott lenne, de nagyon helyzetfüggő ez az egész, nem íténék anélkül, hogy nem ismerem mind a 3 szemszögből a történetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!