Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Papucsférjek miért?
Figyelt kérdés
Miért maradnak egy házasságban azok a férfiak, akik k.va nagy papucsok?
Olyanra gondolok, hogy minden percével elszámoltatja az asszony, hogy megmondja mikor hova mehet, hogy hozzájuk is csak akkor és az, akit ismer és enged a feleség.
Hogy nincs privát szférája, hogy kötelező a telefont és laptopot elől hagyni.
Mi indokolja, hogy ezt tűrjétek? Van olyan, aki valóban szerelemmel szereti az olyan párját, aki szó szerint pórázon terelgeti?
Hogy lehet így élni, és úgy tenni, mintha minden jó volna?
2021. márc. 17. 14:18
31/36 anonim válasza:
Meg pl engem úgy nevelt az anyám h mindig a nő kell h legyen a főnök a kapcsolatban. Náluk is ő az, meg párom szerint nàlunk én vagyok. Fater am nem lázad ez ellen h a nő legyen a főnök, neki ez jó így, de más senki előtt nem hajol meg, amíg nem lett nyugdíjas, a főnökeit is ki szokta osztani meg úgy általában bárkit.
32/36 A kérdező kommentje:
Egy kapcsolat vajon miért nem lehet egyensúlyban??
2021. márc. 18. 13:34
33/36 anonim válasza:
Ez az amikor a kereslet és a kínálat találkozik. Amíg fenn áll az igény addig mindig fent áll a kínálat is. Ahogy mondani szoktam, mindenkinek legalább egyszer az életben el kellene mennie pszichológushoz. Nem itt tartanánk.
34/36 A kérdező kommentje:
33. Nem egyszer :)
2021. márc. 19. 09:49
35/36 anonim válasza:
Szerintem nagyon egyszerű a kérdés amelyik férfi képes a leírt paraméterekkel házasságban élni annak a személyisége igényli ezt a fajta bánás módot durva példa de a domina szex is valami ilyenről szól szeret megalázva lenni van aki csak egy óráig de akkor nagyon... van aki évekig de csak módjával...ám nem csak férfiakkal történik ez meg fordítva is igaz ..na az is szép élet.. röviden és tömören a nemek harca...
36/36 A kérdező kommentje:
Akiket ismerek nem igényli, távolról sem. Csak nem értem, miért nem áll a sarkára. Magában dúl
2021. márc. 21. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!