Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek, a szemetekben miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, a szemetekben miért papucs egy férfi?

Figyelt kérdés
Milyen tulajdonságok alapján ítélítek meg, hogy egy férfi papucs?

2016. nov. 13. 21:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem uralkodo tipus.abszolut segitokesz,mindent megtesz a parja keresere,engedelmes.En inkabb lovagiasnak neveznem.Ez az igazi ferfi!
2016. nov. 13. 21:09
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
Nincsenek önálló gondolatai. Meghunyászkodik. Befolyásolható.
2016. nov. 13. 21:12
 3/8 anonim ***** válasza:
62%

Azt jelenti nekem a papucs, ha azt várja el egy férfi, hogy én döntsek a közös dolgokban meg úgy mindenben, vagyis irányításra szorul. Ha túlságosan megalkuvó és a sajàt érdekeit képtelen kifejezésre juttatni, mert attól fél, hogy ez konfliktushoz vagy szakításhoz vezet. Mindig mindenben egyetért a békesség kedvéért, ritkán kezdeményez, önálló gondolatai ha vannak azokat nem vállalja inkább. Külsőleg nagy szimpátiát kap egy ilyen ember, hiszen ő megértő, egy isteni társ.

Valójában alárendelt szerep jut neki, ami szerintem igazából se őt se a társát nem teszi hosszútávon elégedetté.

2016. nov. 13. 21:24
 4/8 anonim ***** válasza:
62%
Nincs önálló döntése / véleménye! Nincs nála olyan, hogy na ő ezt akarja stb.. Ellenben mindent megtesz, mindent amit utal azt is. Sose mond nemet! Folyamatosan azt lesi, mi az amivel be tudna vágodni. Kiszolgál, pedig nem vagyok rá szorulva. Nem képes sosem kimondani, hogy nincs igazam. Nem jár el a barátaival, családjához , Sehova egyedül, állandóan a lábaim előtt akar heverni, azt hiszi ez aranyos, de nem ! Ez beteges és félelmetes. Nem szeretnék ilyet!
2016. nov. 13. 21:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Önállótlan, döntésképtelen, amit az asszony mond az úgy van és kussban marad, nem mer kiállni a saját érdekei mellett. Kb. életképtelen egyedül, akit csak drótón rángat egy domináns nő.
2016. nov. 13. 22:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Az amerikaiaknal van egy talalo kifejezes erre: Mr.Mom
2016. nov. 13. 22:59
 7/8 anonim ***** válasza:

- vagy nem tud, vagy nem akar ellentmondani senkinek (itt nemcsak feleség, hanem az anyja, a haverjai, a munkatársa - aki nem főnök)

- nincs semmiről saját véleménye

2016. nov. 14. 10:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt 1 papucs pasim 1 hónapot voltunk együtt ebből 3 hétig azon gondolkoztam hogy tegyem ki. Imádok vitatkozni főleg egy olyan társsal aki megfelelően tud érvelni egy ilyen ember mellett sziporkázok viszont vele nem lehetett ha azt mondtam hogy az ég piros arra is rá bólintott és igazat adott kényszeresen ki akart szolgálni direkt olyan filmeket nézettem vele amiket gyűlölt hogy hátha kinyitja a száját de semmi. az ilyen pasiktól frászt kapok :S
2016. nov. 15. 02:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!