Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell a lányokat tisztelnem?
Érdekes, én úgy lettem felnevelve, hogy tiszteljem a lányokat, illetve nem ez az érdekes, csak az, hogy mennyire alárendelt módon.
Szóval, ha átbaszott egy lány, és pont elmeséltem a szüleimnek, akkor is inkább azt mondták, hogy kedvezzek neki.
Most ott tartok, hogy egybe se bízok. Miért kell őket tisztelnem, miközben ezt sokan kihasználják és meg se érdemlik?
Ez nem igy mukodik.
A tisztelet kolcsonos kell, hogy legyen! Tisztelsz valakit, es cserebe o is teged.
De a rossz peldak miatt nem lehetsz mindenkivel tisztessegtelen.
Ha valaki kibabralt veled akkor meg ne kedvezz neki, de ne is menj le az o szintjere.
A válasz egyszerű,régimódi nevelést kaptál. ami nem feltétlenül rossz,csak hát változik a világ.
mint a nők,mint a férfiak terén van olyan, akik sajnos már a tisztelet fogalmát sem ismerik.
Szerintem ettől függetlenül,maradj olyan,amilyennek neveltek,sosem tudhatod mikor találod meg az igazit,aki pont ezt keresi benned.
Szerintem az, hogy valaki lány, még nem érdemel külön tiszteletet. Ugyanannyi jár neki, mint bármelyik másik embertársadnak. Az, hogy én még pluszba felnézzek valakire, azért tennie kell az illetőnek.
Szerintem önmagában semmi tiszteletreméltó nincs abban, hogy nő vagyok, tiszteljenek azért, amit letettem eddig az asztalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!