Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted a 18-24 év közötti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted a 18-24 év közötti lányokat mennyire érdekli hogy a fiú-férfi milyen autóval járnak?

Figyelt kérdés
2016. szept. 15. 19:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

felszíneseket: nagyon

nem felszíneseket: egyáltalán nem

2016. szept. 15. 19:36
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem engem, aki 23 éves lány vagyok, az sem érdekel, hogy van-e autója, nemhogy a márkája. Én egy 16 éves Suzuki Swifttel járok, szerinted? Nyilván ami szép, azt megnézem, nyilván nekem is van álomautóm, de nehogy már ez mérvadó legyen bárkinek is... Akár párkeresésről van szó, akár más értékítéletről.
2016. szept. 15. 19:41
 3/10 Sunshinedoll ***** válasza:
45%

A legtöbbet semennyire :D

Egy 18 éves csajnak nagy eséllyel nincs se munkája, se kocsija, és az anyjáékkal él, éppen ezért totál lesz-rja, ha a párja is ugyanilyen, még akkor is, ha a párja nem 20, hanem mondjuk 28-30 évesen ilyen haszontalan. Ezt ki is használják a 30 éves lúzer tagok.

2016. szept. 15. 19:44
 4/10 anonim ***** válasza:
47%
Én Mercedes-Benz Citaroval, meg Tatra T5C5K2-vel szoktam járni, az jó? :D
2016. szept. 15. 19:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Engem abszolút nem érdekel, az se ha nincs, nem az autójával jövök össze.
2016. szept. 15. 20:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Megnézem. No nem a márkát vagy az árát. De inkább ne legyen autó, csak ne az süssön a srácról, hogy igénytelen és koszos. Az a tapasztalatom eddig, hogy ha a élet bármelyik területén az, akkor az elfajul.
2016. szept. 15. 20:58
 7/10 anonim ***** válasza:

A felszíneseket gyakorlatilag csak ez érdekli. A nem felszíneseket a legkevésbé sem.

A gond csak az, hogy az előbbiből van 90%, az utóbbiból 10% és az is foglalt.

2016. szept. 15. 22:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Az átlagos lányokat márka kb semennyire. Ha tiszta, gurul és nem egy halálcsapda akkor tökéletes. Álmodozni persze lehet, 300ezer forintos cipőkről is szoktunk páran de az nem azt jelenti, hogy csak az kell.

Barátnőkkel szóba jött ez a múltkor, a többségnek az autó nyújtotta kényelem adja a lényeget, az ha a barátja felajánlja, hogy beviszi előadásra vagy elmennek vásárolni és nem a buszon kell hazacipelnie a 10kg-os mosóport.

2016. szept. 16. 00:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem szeretem a kocsikat, rondának tartom őket, úgyhogy engem semennyire sem érdekel.

20/L

2016. szept. 16. 08:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Vigyázz az itteni lányok véleményével, ugyanis ez nem tekinthető reprezentatív mintavételnek.

A felszínesek nemhogy nem írnak ide, de még az olvasás is gondot okoz nekik, az Audit is csak a négy karikából ismerik fel.

2016. szept. 16. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!