Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi és nő közötti barátság létezik?
Figyelt kérdés
2016. júl. 19. 20:43
1/7 anonim válasza:
Igen, a saját példámat tudom erre felhozni, én vagyok benne a nő.
100%-ig tudom, hogy a pasi nem akarna tőlem soha semmit. Van barátnője és elég jól ismerem. Együtt nőttünk fel.
Nem az olyan típusú lányok tetszenek neki mint én, hanem teljesen más.
2/7 anonim válasza:
Igen. Lámy vagyok nekem szinte csak fiú barátaim vannak, közzülük Sok olyan mintha a testvérem lenne. Van évek óta barátom akit ez nem zavar és a fiú haverok sem akarnak tõlem semmit.
3/7 anonim válasza:
Nem.
Közhely, de egyikük mindig többet szeretne.
4/7 anonim válasza:
Én általában lányokkal barátkoztam régebben, de gyakorlatilag mindig az lett a vége, hogy én vagy ő többet akart.
Csak sajnos sosem találkozott a kereset/kínálat, így egy kapcsolat sem lett belőle. Szóval szerintem nem létezik. Exem is a gyerekkori barátjáért hagyott el, aki soha "nem tetszett neki".
5/7 anonim válasza:
Van, de elég ritka.2 példát hozok fel.Az elsőben megismertem egy lányt, nem tetszett, de ahogy megismertem, közös társaságban egyre többet láttam és kb egy év alatt beleszerettem.Megmondtam, nyilván nem lett semmi, de a barátság tartható, lassan elmúltak a bonyolultabb érzelmek, bár közel sem találkozunk annyit mint előtte.A másik eset pont fordítva van, egyik, ha nem a legjobb lánybarátom pár hónapja vallotta be, hogy igazából majdnem azóta szerelmes belém, hogy megismerkedtünk.Ezek után elég szkeptikus vagyok a többi lány barátommal, akik nincsenek kapcsolatban :D
7/7 anonim válasza:
Nekem van egy lány barátom,úgy tekintek rá mintha a húgom lenne,de komolyan.Egyszer ültünk a kanapén és az ölembe hajtotta a fejét,na ott meglepődtem.Tisztáztuk a helyzetet,azóta is jóban vagyunk.Neki lett fiúja,de azért néha furán viselkedik még velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!