Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondhatják egy férfire hogy "papucs"?
Mivel engem a szolga tipusu pasik izgatnak, ezert rajuk izgulok. Most vegre ilyen segitokesz elettarsam van. De mivel annyira raizgulok a segito szandeku beallitottsagara es hatarozatlansagara, ezert minden nap ramaszom. Igy a sok szex miatt nem is nagyon csinal semmit otthon , csak neha. :) Szoval igazabol majdnem, h o hasznal ki engem.
Mindketten dolgozo felnott emberek vagyunk,30-asok, gyerek nincs.
Szoval en nagyon nagyraertekelen az ilyen ferfit es hozza akarok felesegul menni. Minden nap foztem neki 3 fogasos ebedet. Aztan honapok mulva mondta, h nem akar ilyeneket enni, meg , h nem akarja, h csinaljak olyasmit. En ezert nem fozok neki. Minden nap orommel foztem neki. Es sok ajandekot is veszek neki.
A vita nem igaz, h nincs. Mellettem egesz hatarozott lett sok helyzetben es mar egyre tobbszor kiall magaert.
Kerdezo, nalam es a hozzam hasonlo domina noknel pozitiv kicsengese van egy pasi hatarozatlan. A barataim is ilyen tipusba tartoznak.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!