Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnék a feleségem számara nagyon kedves, szeretetreméltó lenni úgy, hogy ne legyek egy papucsférj?
Szeresd, gondoskodj róla,de tarts ki a saját véleményed mellett. Sose légy bunkó vele, de légy határozott. Normális hangnemben, kulturáltan rendezd le a vitákat. Tudj bocsánatot kérni ha te voltál a hibás, de ne pitizz. Vigasztald meg, légy a támasza, de ne róla szóljon minden.
Egyáltalán: legyen az életednek olyan része ami nem róla szól. Egy hobbi, haverok stb. Viszont legyen fontossági sorrend.
Hát én sikítófrászt kapnék, ha a férjem állandóan rajtam lógna, és taperolna egyfolytában.
Szeretetreméltó? Egy kismacska, kiskutya igen, az szeretetre méltó, de egy pasi? Vagy szeretem, vagy sem.
Ne taperold, ne nyálaskodj, a figyelmesség és a nyakába lihegés nem ugyanaz. Adj neki életteret, ne fojtsd meg a szereteteddel, és főzd le a kávét mire hazajön. Ha vacsoráztatok, mosogass el, a tévén nem csak a Digisport van :) és a harmadik csatornán már nem szükséges végignézni a híradót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!