Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől állhat a sarkára hirtelen egy legendás
papucsférj?
Figyelt kérdés
Rokonságban van egy házaspár, ahol mindig is az asszony hordta a nadrágot, ő osztotta be a pénzt, dirigált a férjének, nem is szépen, az ember egy sört se ihatott botrány nélkül. Néhány hónapja a férfi úgy tűnik, hogy megunta, mert azóta minden máshogy van. Csak annyit ad haza a fizetéséből, amennyit az asszony is keres, a többit magára költi, nincs több "ahogy gondolod, Katikám", viszont állandóak a veszekedések, de most már ő is visszaszól. Tegnap este épp nálunk, vendégségben vesztek össze, elég rondán. Azóta gondolkodom, mi változhatott. Három lányuk van, két huszonéves és egy tini, már csak a legkisebb él otthon.
A szomszédaink is így voltak: csendes, halk szavú pár, két nagykamasz lánnyal.
A lányok felnőttek, férjhez mentek, apuka 2 hónapon belül elköltözözz a barátnőjéhez...
2014. okt. 21. 15:41
2/15 anonim válasza:
...elköltözött....
2014. okt. 21. 15:41
3/15 anonim válasza:
Látta, hogy élnek mások, és rájött, ez nem ideális kapcsolat.
Szerelmes lett, és a másik becsüli őt, nem papucsnak használja.
Megunta a sárkonyosodást, rabságot, jogosan.
2014. okt. 21. 15:44
4/15 anonim válasza:
Amennyire én látom, apukának lett valakije aki mellett férfinek érzi magát. Hamarosan megpattan otthonról. Mondjuk ha így el volt nyomva, meg is értem.
2014. okt. 21. 15:44
5/15 A kérdező kommentje:
Szüleim véleménye az, hogy az elnyomás sok szempontból neki is kényelmes volt, mindent mindig a felesége intézett, neki a napi nyolc óra munkán kívül nem volt semmi dolga. (Azt nem tudom, hogy ez még mindig így van-e.)
2014. okt. 21. 15:48
6/15 anonim válasza:
Van,hogy súlyos dolog történt, ami miatt megnőtt a férj önérzete, a feleségé lecsappant.
Igen, lehet ,hogy szerető van, vagy volt a képben.
Az asszonynak is lehetett éppen valakije, a férje visszafogadta, de cserébe most ő hordja a nadrágot..
2014. okt. 21. 15:52
7/15 anonim válasza:
vagy szimplán "berágott" vagy van valakije :-)
2014. okt. 21. 15:56
8/15 anonim válasza:
Van valakije.
Vagy ha nincs is, de van valaki, aki érezteti vele, hogy jó pasi, vonzó, férfias.
2014. okt. 21. 16:00
9/15 anonim válasza:
Én is arra gondoltam elsősorban, hogy a nő lépett félre, és emiatt a férfi kezébe került a gyeplő. Hiába az asszony intézett eddig mindent, már nem bízik benne a férfi. Az is lehet, már régen nem tetszik neki a szerepe, de várt, ameddig a gyerekek felnőnek, mert így már nem zsarolható a láthatással. Sőt, az én szüleim házasságán pl sokat változtatott az, amikor mi, a lányaik párt találtunk, és éltük - ahogyan éljük - az életünket. Az addig szűk látókörük kissé kitágult. Lehet a férfi is miattuk talált rá a nadrágjára.
2014. okt. 21. 16:47
10/15 anonim válasza:
- van valakije
- a feleségnek volt/van valakije és kiderült
- fizetésemelést kapott - ettől megnőtt az önbizalma és a leírt módon a "sarkára állt"
- vagy egyszerűen csak tényleg besokallt, de ha valami 20 évig működött, nem szokott az csak úgy megváltozni magától
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!